Undersköterska, infektion

Länssjukhuset i Kalmar

Vi erbjuder

Välkommen till infektionskliniken. En klinik som jobbar framåt för nya sätt att arbeta och använda alla medarbetares kompetens på bästa sätt. Vill du vara med på den resan?

"Det bästa med att jobba här är kollegorna, den värme och bemötande vi ger varandra och där vi lyssnar in varandras expertis. Ingen är mer eller mindre utan vi möts tillsammans", säger Emma Eklund, undersköterska och Anna Bondesson, sjuksköterska på infektionsavdelningen.

Vi erbjuder ett utvecklande och intressant arbete som undersköterska på infektionsavdelningen. Vi har dygnet runt verksamhet där arbetet som bedrivs är väldigt varierande och där du kommer att få använda många delar av din kompetens samt utveckla den. Din expertis som undersköterska är otroligt viktig för oss. Omvårdnad av patienterna är en stor del liksom såromläggning men det ingår också medicinsktekniska moment som tex provtagning och KAD-sättning. Utöver infektionspatienter vårdas patienter med öron- näs och halssjukdomar på avdelningen. 

Att få utvecklas är självklart för oss och efter ca ett års erfarenhet på infektionskliniken är du dubbelkompetent och kan handha både infektions - och öronpatienter. Som medarbetare ingår du i olika ansvarsgrupper och har därmed också flera utvecklingsmöjligheter. Du kan engagera dig inom till exempel patientsäkerhet, beredskapsteam och handledning av studenter. 

Vi är en relativt liten klinik med nära samarbete mellan professionerna och vi arbetar tätt i team om läkare, sjuksköterskor, undersköterskor och medicinska sekreterare. 

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad undersköterska och helst med inriktning akutsjukvård. Arbetet som undersköterska på Samvårdsavdelning 39 kräver ett intresse och kunskap att ta hand om både infektionspatienter och öronpatienter. Emma Eklund, undersköterska beskriver de egenskaper hon gärna ser i en ny kollega: "Du får gärna ha några års erfarenhet av yrket men det viktigaste för oss är ditt förhållningssätt och din vilja att skapa god gemenskap, tar initiativ och får saker gjorda med gott resultat. Vi är beroende av varandra och vill att vi utvecklas tillsammans." Anna Bondesson, sjuksköterska som jobbar tätt ihop med Emma fortsätter: "Du är en person som kan bemästra snabba vändningar, har en förmåga att göra snabba prioriteringar med gott omdöme och fatta beslut utifrån patientens bästa. Och sist men inte minst, du ska gilla att ha kul på jobbet!"

Vi intervjuar och tillsätter löpande så vänta inte med din ansökan. 

Vår arbetsplats

Infektionskliniken arbetar länsövergripande och har ansvar för högspecialiserad infektionsvård i alla åldersgrupper. Vi består av en avdelning och en mottagning. Vi är tillsammans ca. 70 medarbetare och finns på Länssjukhuset i Kalmar. Vi är en covidavdelning som sköter om covidpatienter när det krävs. De sista åren har varit tuffa för oss men vi har också kommit varandra nära. Som medarbetare hos oss är du en viktig del som bidrar till fortsätt utveckling och gemenskap. Vi hälsar dig varmt välkommen till vår klinik där du får en bra introduktion och utveckling inom yrket och får känna dig trygg i din roll som undersköterska. 

Vi är en del av Länssjukhuset i Kalmar, där 2300 personer arbetar för att erbjuda god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Våra medarbetares ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger nära Kalmar centrum och Kalmarsund. Länssjukhuset i Kalmar är ett av Sveriges 20 länssjukhus och Region Kalmar läns största arbetsplats. Sjukhuset är tillräckligt stort för att ha de flesta specialiteter representerade samtidigt som det är tillräckligt litet för en bra och personlig kontakt över klinikgränserna. Tack vare engagerade och kunniga medarbetare har vi under lång tid visat upp goda nationella resultat – detta är vi stolta över! Vår arbetsmiljö kännetecknas av arbetsglädje, delaktighet, öppenhet och trygghet.
Vi är 7000 medarbetare i Region Kalmar län som ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Tillsammans arbetar vi för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Välkommen att bli en av oss!Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2022/692

Placering/enhet:

Länssjukhuset i Kalmar

Antal platser:

3

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2022-09-30
Upplysning om tjänsten

Merima Hodzic

0480-89947
Upplysning om tjänsten

Fereshte Ahmadi

04880-81141

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30