Undersköterska till Gripens hälsocentral

Primärvårdsförvaltningen

Vi erbjuder

Som undersköterska på Gripens hälsocentral får du ett omväxlande och spännande arbete där du lär dig något nytt varje dag! Hos oss är samarbetet väldigt viktigt. Vi har en god sammanhållning och hjälper varandra att tillsammans uppnå verksamhetens uppsatta mål. Hos oss utför du ett patientnära arbete där du i ditt arbete utför bl.a. provtagning, övrigt arbete i laboratoriet, EKG och assisterar vid olika undersökningar. Det viktigaste för oss är ditt intresse; intresset för arbetsuppgifterna, din egen utveckling och utmaningen samt för människan vi möter, varje dag. För oss är teamarbete och förbättringsarbete viktiga delar i vårt arbete.

Nu erbjuder vi ett vikariat med en eventuell möjlighet till förlängning.

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad undersköterska med inriktning mot sjukvård/akut sjukvård. Har du tidigare erfarenhet av primärvårdsarbete och/eller vana från mottagnings- och labarbete är det meriterande. Det är även en fördel om du har kunskap om vårt journalsystem Cosmic.

Du ska ha en förmåga att arbeta både självständigt och tillsammans med kollegor i det dagliga arbetet. Du ska ha lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och samtidigt ge ett gott bemötande till våra patienter. Som person ser vi att du är engagerad, noggrann och bidrar till ett gott arbetsklimat hos oss. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Rekrytering sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag!

Vår arbetsplats

Är du undersköterska och är intresserad av att arbeta hos oss? Då är du välkommen till Gripens Hälsocentral, en nybyggd hälsocentral mitt i centrala Oskarshamn. Vi är en glad hälsocentral med god kvalitet och en ständig lust att utvecklas. Vi har ett gott samarbete mellan alla yrkeskategorier och hjälper varandra att tillsammans nå verksamhetens uppsatta mål.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi är en del av Primärvårdsförvaltningen, som erbjuder hälso- och sjukvård till hela Kalmar län. Vi finns både i större städer och på mindre orter. Med allmänmedicin som vår utgångspunkt ser vi människan i ett helhetsperspektiv och arbetar för att främja hälsa i alla möten.
Primärvårdsförvaltningen är en del av Region Kalmar län. Tillsammans är vi 7 000 medarbetare som jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2021/905

Placering/enhet:

Primärvårdsförvaltningen

Anställningsform:

Visstidsanställning 3-6 månader

Anställningstid:

t.o.m. 2022-04-30

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2021-12-03
Upplysning om tjänsten

Susanne Barthelmann

0491-78 23 82
Upplysning om tjänsten

Sophia Hassan Skedebäck, Kommunal

0491-782 345

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 4 december 2021 Lämna synpunkter på innehållet