Undersköterska till Esplanadens Hälsocentral

Primärvårdsförvaltningen

Vi erbjuder

Vi erbjuder nu en tillsvidareanställning som undersköterska hos oss här på Esplanadens hälsocentral. Det är ett stimulerande och varierande arbete där du får möjligheten att vara en del i ett engagerat arbetslag.

Som undersköterska har du ett varierat arbete med mycket patientkontakt. Du arbetar på laboratoriet, i receptionen och på våra mottagningar. På laboratoriet utför vi både venös och kapillär provtagning samt analyserar vissa blodprover på plats. Vi tar även EKG. På läkarmottagningen assisterar våra undersköterskor vid enklare operativa ingrepp eller vid undersökningar. Det ingår även arbete i receptionen där undersköterskan är den första våra patienter möter när de besöker oss här på hälsocentralen.

Du har ett tätt samarbete med dina övriga kollegor på hälsocentralen. Egen kompetensutveckling är också en viktig del i arbetet. 

Arbetstiden är förlagd måndag till fredag dagtid. Tjänsten är på heltid.

Vi söker

Dig som är intresserad av människorna du möter och mån om att sätta patienten först. Du är strukturerad, positiv, har ett framåtdriv och kan rycka in där det behövs. Du kan arbeta både självständigt och i grupp. Vi värdesätter laganda men även förmågan och viljan att ta eget initiativ. 

För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du är utbildad undersköterska med inriktning mot sjukvård. Vi ser det som positivt om du har erfarenhet av arbete i Cosmic journalsystem liksom tidigare erfarenheter av arbete i primärvård. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. 

Vår arbetsplats

Esplanadens hälsocentral är Västerviks största hälsocentral med en mångfacetterad personal med bred kompetens. Här accepterar vi varandras olikheter och ser dessa som en styrka hos oss som grupp. Vi är måna om att ha en god arbetsmiljö där alla känner sig välkomna och stolta över att vi tillsammans gör vårt bästa för patienterna vi dagligen möter. Undersköterskegruppen består av 7 medarbetare som arbetar självständigt med sina uppdrag men även dagligen samarbetar, inom arbetsgruppen och med våra andra professioner.

Välkommen med din ansökan!

Vi är en del av Primärvårdsförvaltningen, som erbjuder hälso- och sjukvård till hela Kalmar län. Vi finns både i större städer och på mindre orter. Med allmänmedicin som vår utgångspunkt ser vi människan i ett helhetsperspektiv och arbetar för att främja hälsa i alla möten.
Primärvårdsförvaltningen är en del av Region Kalmar län. Tillsammans är vi 7 000 medarbetare som jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Mångfald på arbetsplatsen:


Region Kalmar län jobbar för allas lika rättigheter och möjligheter, både som arbetsgivare och tjänsteleverantör. Vi vet att mångfald bland våra medarbetare är en styrka. Vi ber alla som söker arbete hos Regionen att fylla i ett mångfaldsformulär. Uppgifterna används för att följa upp hur väl vi lyckas i vårt mångfaldsarbete och i vilken utsträckning vårt arbetssätt uppmuntrar personer med olika bakgrund att söka jobb hos oss. Uppgifterna samlas in, lagras och bearbetas av Linnéuniversitetet, d.v.s. utanför Region Kalmar läns ansökningssystem. Uppgifterna är anonyma och kan inte kopplas till din jobbansökan och används inte i rekryteringen. Du kan välja att inte besvara frågorna eller att endast besvara en del av frågorna. Insamlandet av personuppgifterna sker i enlighet med den allmänna dataskyddsförordningen (GDPR).

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2021/548

Placering/enhet:

Primärvårdsförvaltningen

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100 %

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2021-07-27
Upplysning om tjänsten

Katja Fridsta, avdelningschef Esplanadens HC

0490-867 92
Upplysning om tjänsten

Melinda Johnsen, Kommunal

0490-870 27

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 23 juli 2021 Lämna synpunkter på innehållet