Hoppa till innehåll
Region Kalmar Läns Logotyp

Undersköterska, Radiologiska kliniken

Länssjukhuset i Kalmar

Vi erbjuder

En variationsrik och framåtsträvande roll som undersköterska på Länssjukhuset i Kalmar. Som undersköterska på radiologiska kliniken har du varierande arbetsuppgifter och rotation inom våra olika modaliteter vilket skapar en berikande miljö i din vardag och ger dig en bredd i din kompetens. Du arbetar tätt tillsammans med läkare och röntgensjuksköterskor. Du är med vid undersökningar, tar hand om patienterna före och efter, visar dem rätt och ser till att bemöta dem på bästa sätt. Vi befinner oss i en expansiv fas och tar nu stora kliv för att utvecklas som klinik. I denna utveckling kommer du som medarbetare ha en viktig roll. Vår verksamhet utvecklas ständigt och ny teknik integreras i arbetet. Vårt pågående arbete med att få PET-CT på plats är en av de otroligt viktiga steg som vi nu tar samt även en utökning av MR- diagnostiken. Vi har en modern maskinpark och framåtsträvande miljö där vi alltid har patienten i fokus. Vi är ett team med olika lång erfarenhet och professioner vilket vi ser som fantastisk tillgång i vår utvecklingsresa. 

Du tillhör radiologiska kliniken på Länssjukhuset i Kalmar där överläkare/specialistläkare inom radiologi, röntgensjuksköterskor, undersköterskor och medicinska sekreterare arbetar. Vi har även några röntgenbiträden som är under utbildning/handledning för att bli röntgensjuksköterskor.

Som undersköterska på radiologiska kliniken arbetar du på ett rullande schema, dag, kväll och helg. 

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad undersköterska och vill bli vår kollega och bidra med din kompetens och erfarenhet till den Radiologiska kliniken. För oss är det viktigt med arbetsglädje och att ett gott samarbete bedrivs mellan kollegorna. Våra patienter har vitt skilda behov vilket ställer höga krav på dig som bemöter patienterna. Du bemöter människor med empati och vänlighet, är flexibel och kan hantera snabba tempoväxlingar. Det är meriterande om du tidigare arbetat med hälso- och sjukvård och har ett intresse för både människor och teknik, det bästa av två världar. 

Du verkar utifrån regionens värdegrund genom att agera öppet, engagerat och kunnigtFör oss är arbetsglädje och trivsel viktigt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

I denna rekrytering kommer vi arbeta med löpande urval och tillsättning, så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Vår arbetsplats

Vi kännetecknas av driv, utveckling och närvaro. Vi vill att våra medarbetare ska känna trygghet och delaktighet i sitt arbete och utvecklas med uppdraget. För oss innebär det är ett närvarande ledarskap, tid för kompetensutveckling, reflektion, teamarbete och möjlighet till karriärsutveckling. Vi är en mellanstor klinik som ger möjlighet till både bredd och specialisering inom våra olika professioner. Vi är ca 100 medarbetare som på olika sätt bidrar för att utveckla och förvalta ny kunskap inom de olika undersökningar vi erbjuder, både akuta och elektiva. Vi arbetar i en modern maskinpark med CT, slätröntgen, MR, angiografi, ultraljud och genomlysning. Ett arbete pågår för att få PET-CT på plats till 2026 och en utökning av MR diagnostiken pågår också. Tillsammans skapar vi en arbetsplats med stort engagemang och delaktighet, där alla ges möjlighet att vara med och påverka. Vi kombinerar ett stort medicinskt kunnande med en stor mänsklig omtanke och ser att tekniken som finns inom vårt område hela tiden utvecklar oss och skapar stora möjligheter för våra medarbetare att utvecklas med den.  

Vi är en del av Länssjukhuset i Kalmar, där 2300 personer arbetar för att erbjuda god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Våra medarbetares ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger nära Kalmar centrum och Kalmarsund. Länssjukhuset i Kalmar är ett av Sveriges 20 länssjukhus och Region Kalmar läns största arbetsplats. Sjukhuset är tillräckligt stort för att ha de flesta specialiteter representerade samtidigt som det är tillräckligt litet för en bra och personlig kontakt över klinikgränserna. Tack vare engagerade och kunniga medarbetare har vi under lång tid visat upp goda nationella resultat – detta är vi stolta över! Vår arbetsmiljö kännetecknas av arbetsglädje, delaktighet, öppenhet och trygghet.
Vi är 7000 medarbetare i Region Kalmar län som ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Tillsammans arbetar vi för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Välkommen att bli en av oss!Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2023/666

Placering/enhet:

Länssjukhuset i Kalmar

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2023-09-24
Upplysning om tjänsten

Sara Delphin, avdelningschef

0480-448848
Upplysning om tjänsten

Robin Hamrin, avdelningschef

0480-81302
Upplysning om tjänsten

Ingegerd Ekström, Kommunal

0480-81208

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30