Hoppa till innehåll
Region Kalmar Läns Logotyp

Undersköterska Radiologiska kliniken

Oskarshamns sjukhus

Vi erbjuder

Vi söker nu en person som trivs med att samarbeta och som alltid sätter patienten i centrum. Som undersköterska hos oss på Radiologiska kliniken i Oskarshamn kommer du att arbeta tillsammans med en rad olika yrkeskategorier, inklusive radiologer, röntgensjuksköterskor, administrativ personal och medicinska sekreterare. Du kommer att ingå i ett nära samarbete där patientens välbefinnande alltid står i centrum.

Vi söker

Vi söker dig som har en utbildning som undersköterska och som trivs med varierande arbetstempo och som är intresserad av att arbeta med teknik/system. Du kommer att arbeta dagtid, med beredskapstjänstgöring.

Tjänsten är en ersättningsrekrytering för en pensionsavgång till våren 2024. 

Vår arbetsplats

Radiologiska kliniken i Oskarshamn är en modern och väletablerad arbetsplats med en ledning som består av en verksamhetschef och två första linjens chefer. Här är samarbete och trivsel i fokus och som anställd hos oss kommer du att ha möjlighet att utvecklas och växa i din roll.

Vill du vara en del av ett fantastiskt team på Radiologiska kliniken i Oskarshamn som arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv för våra patienter? Då är du välkommen att skicka in din ansökan redan idag.

Vi är en del av Oskarshamns sjukhus, som är ett litet sjukhus med snabba beslutsvägar och nära kontakter mellan enheterna. Våra medarbetares ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar, bland annat har vi utsetts till Sveriges bästa mindre sjukhus flera gånger de senaste åren. Sjukhuset ligger nära Oskarshamns centrum och skärgård.
Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2023/413

Placering/enhet:

Oskarshamns sjukhus

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100 %

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2023-06-01
Upplysning om tjänsten

Angelica Kallström

0491-782272
Upplysning om tjänsten

Almina Ibricic

0491-782161
Upplysning om tjänsten

Nina Jutefors Engström

0491-782161

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30