Undersköterska Radiologen

Oskarshamns sjukhus

Vi erbjuder

Är du en inspirerande och nytänkande person som är redo för nästa utmaning? Är du en motiverad och engagerad medarbetare som trivs med att arbeta innovativt och med att utvecklas? Välkommen att söka tjänsten som undersköterska på Radiologen på Sveriges bästa mindre sjukhus!

Radiologen är en verksamhet som gör goda resultat vilket vi är mycket stolta över! Hos oss ges du möjlighet att vara med att planera och utveckla avdelningen då vi hela tiden måste vara på tå för att anpassa oss och möta framtiden. Det vi gör bra idag behöver vi aktivt arbeta med för att bli ännu bättre i morgon.

Som undersköterska hos oss kommer du att arbeta med att ge personlig service till klinikens patienter. Du samarbetar kring patienten tillsammans med medarbetare inom olika yrkeskategorier, med målsättning att ge en god och säker vård.

Vi söker 

Vi söker dig som är undersköterska med ett stort intresse för människor och teknik. Som person vill vi att du är positiv, engagerad, ansvarstagande och har god samarbetsförmåga. Vidare är du lugn, har förmåga att arbeta strukturerat och göra prioriteringar.

Du är en person som stimuleras av innovation och förändring och som aktivt söker nya perspektiv på hur saker kan hanteras genom att analysera situationer som uppstår och hitta genomförbara lösningar.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Tidigare erfarenhet som undersköterska på Radiologen är meriterande.

Vår arbetsplats 

Vi är en serviceenhet mot andra enheter inom sluten- och öppen vården, där vi arbetar flexibelt för patientens bästa, för snabb och säker diagnostik. Våra möten med patienterna är oftast korta och intensiva.

Röntgenavdelningen är modernt utrustad, helt digitaliserad och bedriver allmänradiologisk verksamhet, huvudsakligen under dagtid (kl. 07.30-16.00). Vi finns på plats till kl 20 varje dag, sedan med beredskapsverksamhet på kvällar, nätter och helger hemifrån. Du välkomnas i teamet med omkring 35 anställda. Vi som välkomnar dig består av radiologer, ST-läkare, röntgensjuksköterskor, undersköterskor, medicinska sekreterare samt MTA-tekniker. För kliniken är det självklart att alltid arbeta med patienten i fokus och att ge våra medborgare den bästa servicen och tillgängligheten.

Vi är en del av Oskarshamns sjukhus, som är ett litet sjukhus med snabba beslutsvägar och nära kontakter mellan enheterna. Våra medarbetares ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar, bland annat har vi utsetts till Sveriges bästa mindre sjukhus flera gånger de senaste åren. Sjukhuset ligger nära Oskarshamns centrum och skärgård.
Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2022/3

Placering/enhet:

Oskarshamns sjukhus

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2022-01-23
Upplysning om tjänsten

Angelica Kallström avdelningschef

0491-782 272
Upplysning om tjänsten

Almina Ibricic, Kommunal

0491-782 161

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30