Undersköterska Radiologen

Vimmerby

Vi erbjuder

Söker du en extra trevlig arbetsplats med bra planering, struktur och organisation? Trivs du bäst på en liten avdelning. Välkommen att söka tjänsten som undersköterska för att arbeta med oss på Radiologen Vimmerby Hälsocentral, som är helt digitaliserad. Arbetet bedrivs med såväl patienter från den offentliga sjukvården som med privat sjukvårdsförsäkring.

Vi erbjuder dig ett spännande och utvecklande arbete i samarbete med engagerade kollegor och med patienten i fokus ger vi en effektiv vård med kunskap, kvalitet och känsla. Du har en patientnära roll och är den första person våra patienter möter när de kommer till Radiologen, där du hjälper dem tillrätta, får dem att känna sig trygga och väl omhändertagna. Du hjälper även till att bistå våra Röntgensjuksköterskor på undersökningsrummet.

 

Vi söker

Dig som är utbildad undersköterska och har erfarenhet från yrket. Det är meriterande om du har arbetat med liknande arbete inom röntgen tidigare. Du trivs i kontakten med människor och att få dem att känna sig välkomna och väl bemötta. Du är öppen och tillgänglig i ditt sätt att bemöta människor och har en professionell framtoning. God samarbetsförmåga och ansvarskänsla är egenskaper vi värderar, liksom hög servicekänsla och kvalitetsmedvetenhet. Som person är du säker och trygg i din roll, positiv i ditt förhållningssätt och kan bidra till ett bra klimat i arbetsgruppen.

 

Vår arbetsplats

Radiologens Vision är "Patienten först".

Med avancerad teknik, kunniga röntgensjuksköterskor och radiologer välkomnas patienten till vår avdelning för undersökning. Vi erbjuder en patientfokuserad effektiv, specialiserad vård med bästa kvalitet, bästa omsorg och korta väntetider. Du kommer att jobba i ett team tillsammans med två röntgensjuksköterskor och granskningen av bilder sker av radiologer i Västervik.

Tillsammans med röntgenavdelningen i Västervik utför vi cirka 61 000 undersökningar per år.

 

Vi är en del av Västerviks sjukhus, som är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB. På sjukhuset jobbar 1 500 medarbetare, vars ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. De senaste åren har vi varit mellan etta och trea i listan över ”Sveriges bästa mellanstora sjukhus” och vi kommer alltid högt i AT-läkarnas ranking. Sjukhuset ligger nära Västerviks centrum och skärgård.
Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2021/1011

Placering/enhet:

Vimmerby

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2021-12-08
Upplysning om tjänsten

Lisa Lindblad, Avdelningschef

0490-861 63
Upplysning om tjänsten

Yvonne Lond, Kommunal

0490-86232
Upplysning om tjänsten

Helene Norberg, Kommunal

0490-86232

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30