Hoppa till innehåll
Region Kalmar Läns Logotyp

Undersköterska Radiologen

Västerviks sjukhus

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig ett utvecklande arbete på en arbetsplats med den senaste tekniken. På radiologen är vi stolta över att vi har en hög kompetens där alla tar personligt ansvar för patienterna och samtidigt håller korta väntetider. Som undersköterska hos oss har du en patientnära roll och är den första person våra patienter möter när de kommer till radiologen. På radiologen så roterar du på flera av avdelningens olika sektioner och i tjänstgöringen får du en stor möjlighet till variation då dag-, kväll- helg- och beredskapstjänstgöring tillämpas.

Vi söker

Vi söker dig som får andra att känna sig välkomna och väl bemötta. Du blir en viktig spelare i teamet med andra professioner och det är viktigt att du har en god samarbetsförmåga. Andra egenskaper vi värderar är en känsla för ansvar och kvalitetsmedvetenhet. Eftersom det stundtals är hög arbetsbelastning är det viktigt att du har förmåga att prioritera och tycker att det är roligt att vara där det händer. Gillar du en flexibel miljö där kollegorna har nära till skratt så kommer du att trivas hos oss. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. För att arbeta hos oss så behöver du vara utbildad undersköterska och ha goda kunskaper i det svenska språket i både tal och skrift. 

Till denna tjänst tillämpas löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Vår arbetsplats

Med avancerad teknik och kunniga specialister välkomnas patienten till vår avdelning för undersökning. Vi erbjuder en patientfokuserad effektiv akutsjukvård och specialiserad vård med bästa kvalitet, bästa omsorg och korta väntetider.

Vi bedriver kvalificerad verksamhet dygnet runt med korta väntetider. Tillsammans med röntgenavdelningen i Vimmerby utför vi cirka 61 000 undersökningar per år. Personalstyrkan uppgår till 55 personer och består av Läkare, Röntgensjuksköterskor, Undersköterskor och Medicinska sekreterare.

Vi är en del av Västerviks sjukhus, som är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB. På sjukhuset jobbar 1 500 medarbetare, vars ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. De senaste åren har vi varit mellan etta och trea i listan över ”Sveriges bästa mellanstora sjukhus” och vi kommer alltid högt i AT-läkarnas ranking. Sjukhuset ligger nära Västerviks centrum och skärgård.
Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Region Kalmar län erbjuder alla medarbetare en anställning på 100%. Om du arbetar deltid men önskar arbeta heltid kan utökning av tjänst erbjudas vid annan arbetsplats.

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2023/866

Placering/enhet:

Västerviks sjukhus

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2023-12-04
Upplysning om tjänsten

Lisa Lindblad, Avdelningschef

0490-86163
Upplysning om tjänsten

Per Kratz, Kommunal

0490-86232
Upplysning om tjänsten

Helene Norberg, Kommunal

0490-86232

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30