Undersköterska Radiologen

Västerviks sjukhus

Vi erbjuder

Söker du en extra trevlig arbetsplats med bra planering, struktur och organisation? Trivs du bäst på en lagom stor avdelning med goda förutsättningar för både upplärning och rotation mellan olika modaliteter?

Välkommen att söka tjänsten som röntgenundersköterska och kom och jobba med oss på Radiologen på Västerviks sjukhus som är helt digitaliserad. Arbetet bedrivs med såväl patienter från den offentliga sjukvården som med privat sjukvårdsförsäkring. Röntgen samarbetar med alla specialiteter inom Västerviks sjukhus för att kunna erbjuda hela vårdkedjan.

Vi erbjuder dig ett spännande och utvecklande arbete i samarbete med engagerade kollegor och med patienten i fokus ger vi en effektiv vård med kunskap, kvalitet och känsla. Du har en patientnära roll och är den första person våra patienter möter när de kommer till Radiologen, där du hjälper dem tillrätta, får dem att känna sig trygga och väl omhändertagna. Du hjälper även till att bistå våra Läkare och Röntgensjuksköterskor på undersökningsrummen samt, efter kompetensutveckling, utför du bentäthetsmätningar helt självständigt. Hos oss tillämpas arbetsrotation mellan de olika arbetsstationerna, vilket gör arbetet omväxlande och utmanande. Som undersköterska roterar du på flera av avdelningens olika sektioner och i tjänstgöringen får du en stor möjlighet till variation då dag-, kväll- helg- och beredskapstjänstgöring tillämpas.

Du ska verka för att patientsäkerhet, tillgänglighet, patientbemötande och vårdkvalitet ständigt förbättras i enlighet med Radiologens mål.

Vi söker

Du är utbildad undersköterska och har erfarenhet från yrket. Det är meriterande om du har arbetat med liknande arbete inom röntgen tidigare. Du trivs i kontakten med människor och att få dem att känna sig välkomna och väl bemötta. Du är öppen och tillgänglig i ditt sätt att bemöta människor och har en professionell framtoning.

God samarbetsförmåga och ansvarskänsla är egenskaper vi värderar, liksom hög servicekänsla och kvalitetsmedvetenhet. Eftersom det stundtals är hög arbetsbelastning är det viktigt att du har förmågan att prioritera och är självgående i ditt arbete. Som person är du säker och trygg i din roll, positiv i ditt förhållningssätt och kan bidra till ett bra klimat i arbetsgruppen.

Vår arbetsplats

Radiologens Vision är "Patienten först".

Med avancerad teknik och kunniga specialister välkomnas patienten till vår avdelning för undersökning. Vi erbjuder en patientfokuserad effektiv akutsjukvård och specialiserad vård med bästa kvalitet, bästa omsorg och korta väntetider.

Vi bedriver kvalificerad verksamhet dygnet runt med korta väntetider. Tillsammans med röntgenavdelningen i Vimmerby utför vi cirka 61 000 undersökningar per år. Personalstyrkan uppgår till 55 personer och består av Läkare, Röntgensjuksköterskor, Undersköterskor och Medicinska sekreterare.

Vi är en del av Västerviks sjukhus, som är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB. På sjukhuset jobbar 1 500 medarbetare, vars ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. De senaste åren har vi varit mellan etta och trea i listan över ”Sveriges bästa mellanstora sjukhus” och vi kommer alltid högt i AT-läkarnas ranking. Sjukhuset ligger nära Västerviks centrum och skärgård.
Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Mångfald på arbetsplatsen:


Region Kalmar län jobbar för allas lika rättigheter och möjligheter, både som arbetsgivare och tjänsteleverantör. Vi vet att mångfald bland våra medarbetare är en styrka. Vi ber alla som söker arbete hos Regionen att fylla i ett mångfaldsformulär. Uppgifterna används för att följa upp hur väl vi lyckas i vårt mångfaldsarbete och i vilken utsträckning vårt arbetssätt uppmuntrar personer med olika bakgrund att söka jobb hos oss. Uppgifterna samlas in, lagras och bearbetas av Linnéuniversitetet, d.v.s. utanför Region Kalmar läns ansökningssystem. Uppgifterna är anonyma och kan inte kopplas till din jobbansökan och används inte i rekryteringen. Du kan välja att inte besvara frågorna eller att endast besvara en del av frågorna. Insamlandet av personuppgifterna sker i enlighet med den allmänna dataskyddsförordningen (GDPR).

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2021/632

Placering/enhet:

Västerviks sjukhus

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2021-09-30
Upplysning om tjänsten

Lisa Lindblad

0490-861 63
Upplysning om tjänsten

Kommunal Yvonne Lond

0490-86 000
Upplysning om tjänsten

Kommunal Helene Norberg

0490-86 000

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30