Hoppa till innehåll
Region Kalmar Läns Logotyp

Undersköterska ortopedi

Västerviks sjukhus

Vi erbjuder

Nu finns det möjlighet till roligt och spännande arbete som undersköterska hos oss på Ortopedavdelning 3!

Hos oss erbjuds du ett varierande arbete och ett gott samarbete mellan yrkesgrupper som samverkar runt patienterna. På vår avdelning får du en mycket betydande roll och du är många gånger den kontakt med anhöriga, kommun och övriga yrkesgrupper som behövs för att ge en säker vård och en trygg hemgång. När du börjar hos oss får du en anpassad introduktion baserad på dina tidigare erfarenheter för att ge dig bästa möjliga förutsättningar att lyckas i din roll. Du får också förmånen att kompetensutvecklas kontinuerligt för att du ska kunna fortsättas utvecklas.

Vi söker

Vi söker dig som känner dig trygg i din profession och tycker om att ta för dig och lära dig nya saker. Då det inom vårt vårdområde svänger snabbt, både när det gäller patienternas tillstånd och att arbetsbelastningen förändras, ser vi det som viktigt att du har förmågan att arbeta strukturerat och prioritera ditt arbete när detta krävs. Eftersom vi arbetar tätt i team med flertalet olika professioner så bör du se samarbete och god kommunikation som en självklarhet. Vi värderar vår goda arbetsmiljö högt och vill att du bidrar till denna genom din teamkänsla samt ödmjuka och konstruktiva förhållningssätt.

Till detta vikariat söker vi dig som är färdigutbildad undersköterska och söker nya utmaningar. Goda kunskaper i det svenska språket är ett krav. I denna rekrytering tillämpas löpande urval och tillsättning kan ske innan sista ansökningsdatum.

Vår arbetsplats

På ortopedkliniken trivs våra medarbetare, det visar sig genom en hög motivation som gör att man känner sig delaktig i arbetet på avdelningen. Det finns ett bra ledarskap, tillräckliga resurser för att bedriva en professionell verksamhet samtidigt som vi har ett välfungerande samarbete med flera andra kliniker. Ortopedkliniken i Västervik erbjuder ett i det närmaste komplett utbud av akut och elektiv ortopedisk sjukvård med ett länsövergripande ansvar för axelkirurgi. Ortopedkliniken består av en vårdavdelning och mottagningsverksamhet där det arbetar cirka 60 medarbetare. 

Våra medarbetare är viktiga för oss och vi strävar efter en bra balans mellan arbete och fritid. Vi trivs och har roligt på vår arbetsplats och hoppas och tror att även du kommer att uppleva det hos oss!

Vi är en del av Västerviks sjukhus, som är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB. På sjukhuset jobbar 1 500 medarbetare, vars ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. De senaste åren har vi varit mellan etta och trea i listan över ”Sveriges bästa mellanstora sjukhus” och vi kommer alltid högt i AT-läkarnas ranking. Sjukhuset ligger nära Västerviks centrum och skärgård.
Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2023/718

Placering/enhet:

Västerviks sjukhus

Antal platser:

2

Anställningsform:

Tidsbegränsad anställning

Anställningstid:

Tidsbegränsad

Sysselsättningsgrad:

Deltid 75%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2023-10-04
Upplysning om tjänsten

Charlotta Ankarman

0490-86282
Upplysning om tjänsten

Marie Meijer

0490-86143

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30