Undersköterska Operations- och Intensivvårdskliniken

Västerviks sjukhus

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig ett lärorikt och varierande arbete som undersköterska hos oss på Centraloperation/Gyn-operation, Västerviks Sjukhus.

Vår arbetsplats består av centraloperation, en gynekologisk operation samt sterilcentral där vi bedriver verksamhet inriktad på operationssjukvård, pre- och postoperativ vård, akut omhändertagande samt produktion av sterilgods.

Vår avdelning är en modern och välutrustad enhet för operationsverksamhet med tillhörande postoperativ del. Vi bemannar vi sex operationssalar med planerade och akuta operationer måndag till fredag samt jourverksamhet dygnet runt, årets alla dagar. Den största delen av vår verksamhet utgörs av planerade operationer men vi hanterar även omedelbara, akuta ingrepp och har alltid en operationssal redo för kejsarsnitt. Vi för ett tätt samarbete med sjukhusets olika kliniker/verksamheter och genomför kirurgiska, endokrina, obstetriska, urologiska, ortopediska samt gynekologiska operationer.

Hos oss blir du en del av det multiprofessionella teamet som satsar på hög produktion genom effektivitet, goda flöden, tätt samarbete och snabba beslutsvägar. Tillsammans arbetar vi mot vår gemensamma målsättning att ge våra patienter den bästa vården, som kännetecknas av ett gott bemötande, hög kvalité och tillgänglighet som utförs med stor yrkesskicklighet.

Som undersköterska hos oss har du omväxlande arbetsuppgifter förenat med ansvar vilket ger dig möjlighet att växa inom din profession. Hos oss arbetar vi för att säkra, behålla och utveckla våra medarbetare och vi erbjuder dig en anpassad introduktion med goda möjligheter till kompetensutveckling.

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad undersköterska, tidigare erfarenhet inom opererande verksamhet ses som meriterande, men inte som krav.

En förutsättning för att du ska trivas hos oss är att du, liksom vi, ser värdet i ett gott samarbete och ett bra arbetsklimat där du bidrar genom ditt engagemang, kunskap och erfarenhet. Du är kommunikativ och har ett professionellt, trevligt förhållningssätt gentemot alla du möter och ser samverkan, både inom den egna avdelningen, som med övriga verksamheter på sjukhuset som en självklarhet.

Som person är du ansvarstagande och planerar, organiserar och genomför ditt arbete strukturerat med yttersta noggrannhet och precision, alltid med hög kvalité i relation till dina patienter och medarbetare. Du kan även anpassa dig utefter behov, är flexibel och har förmågan att ställa om och fatta snabba beslut när verksamheten kräver det och vår dagliga planering snabbt förändras.

Genom omtanke och respekt, hjälps vi åt och samarbetar för att nå hög och god vårdkvalitet för våra patienter och vår verksamhet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vår arbetsplats    

Välkommen till en starkt sammansvetsad arbetsgrupp med nära samarbete över gränserna.

Operationsavdelningen byggdes 1998 med sex operationssalar och är utrustade med modern teknisk utrustning. På avdelningen arbetar cirka 60 personer fördelade på undersköterskor, vidareutbildade sjuksköterskor inom anestesi och operation samt sekreterare. Operationslaget är jour på nätterna och sover när verksamheten så tillåter.

På avdelningen finns personal som ansvarar för HLR-utbildning, katastrofutbildning, organdonation, medicinsk teknik, benbank för Västerviks Sjukhus, autolog blodtvätt, läkemedelshantering, hygienrutiner.

Vi är en del av Västerviks sjukhus, som är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB. På sjukhuset jobbar 1 500 medarbetare, vars ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. De senaste åren har vi varit mellan etta och trea i listan över ”Sveriges bästa mellanstora sjukhus” och vi kommer alltid högt i AT-läkarnas ranking. Sjukhuset ligger nära Västerviks centrum och skärgård.
Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2020/666

Placering/enhet:

Västerviks sjukhus

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2020-11-08

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Stefan Jansson, Avdelningschef

0490-862 42
Upplysning om tjänsten

Nicklas Johansson, Avdelningschef

0490-869 70
Upplysning om tjänsten

Annika Sternersson, Facklig kommunal

0490-86150

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 9 november 2020 Lämna synpunkter på innehållet