Hoppa till innehåll
Region Kalmar Läns Logotyp

Undersköterska operation

Västerviks sjukhus

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig ett lärorikt och varierande arbete som undersköterska hos oss på Centraloperation/Gyn-operation, Västerviks Sjukhus.

Vår avdelning är en modern och välutrustad enhet för operationsverksamhet. Vi bemannar sex operationssalar med planerade och akuta operationer måndag till fredag samt jourverksamhet dygnet runt, årets alla dagar. Den största delen av vår verksamhet utgörs av planerade operationer men vi hanterar även omedelbara, akuta ingrepp och har alltid en operationssal redo för kejsarsnitt. Vi för ett tätt samarbete med sjukhusets olika kliniker/verksamheter och genomför kirurgiska, endokrina, obstetriska, urologiska, ortopediska, öron samt gynekologiska operationer.

Hos oss blir du en del av det multiprofessionella teamet som satsar på hög produktion genom effektivitet, goda flöden, tätt samarbete och snabba beslutsvägar. Tillsammans arbetar vi mot vår gemensamma målsättning att ge våra patienter den bästa vården som kännetecknas av ett gott bemötande, hög kvalité och tillgänglighet som utförs med stor yrkesskicklighet. Som undersköterska hos oss har du omväxlande arbetsuppgifter förenat med ansvar vilket ger dig möjlighet att växa inom din profession.  

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad undersköterska och tidigare erfarenhet inom opererande verksamhet ses som meriterande. För att trivas hos oss behöver du vara kommunikativ och se samarbete både inom och mellan kliniker som viktigt. Som person är du ansvarstagande och genomför ditt arbete strukturerat med yttersta noggrannhet och precision. Genom omtanke och respekt hjälps vi åt och samarbetar för att nå hög och god vårdkvalitet för våra patienter och vår verksamhet. Du behöver ha goda kunskaper i det svenska språket både i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Till denna tjänst tillämpas löpande urval och kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.

Vår arbetsplats    

Operations- och Intensivvårdskliniken bedriver en avancerad verksamhet som vi är mycket stolta över. Vårt arbete är inspirerande och utmanande varje dag och genom vårt teamarbete gör vi skillnad – tillsammans!

Hos oss blir du en del av en starkt sammansvetsad arbetsgrupp där nära samarbete över gränserna ses som en självklarhet. På avdelningen arbetar cirka 60 personer och du får möjligheten att arbeta med både operationssjuksköterskor, anestesisjuksköterskor, undersköterskor samt medicinska sekreterare. Operationslaget har jour på nätterna och sover när verksamheten tillåter.

Välkommen till en klinik med mycket kunskap och yrkesstolthet som har roligt tillsammans!  

Vi är en del av Västerviks sjukhus, som är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB. På sjukhuset jobbar 1 500 medarbetare, vars ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. De senaste åren har vi varit mellan etta och trea i listan över ”Sveriges bästa mellanstora sjukhus” och vi kommer alltid högt i AT-läkarnas ranking. Sjukhuset ligger nära Västerviks centrum och skärgård.
Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2023/754

Placering/enhet:

Västerviks sjukhus

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2023-10-17
Upplysning om tjänsten

Nicklas Johansson

0490-86970
Upplysning om tjänsten

Annika Sternersson, kommunal

0490-86150

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30