Undersköterska, mottagning/avdelning, kirurgkliniken

Länssjukhuset i Kalmar

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig att tillsammans med oss skapa en trygg och säker vård för patienter som är i behov av kirurgisk omvårdnad.

På kirurgmottagningen arbetar läkare, sjuksköterskor, uroterapeuter, stomiterapeuter, undersköterskor och medicinska sekreterare i nära samarbete runt patienten. Anställningen är på mottagning med viss tjänstgöring på vårdavdelning inklusive helger, vilket  kommer att ge dig en helhetsbild av kirurgisk omvårdnad. 

Som undersköterska på mottagningen har du del i planeringen av verksamheten,  assisterar våra läkare vid undersökningar och har egna patienter. På avdelningarna ansvarar du för den kirurgiska omvårdnaden för akuta, pre- och postoperativa patienter.

Vi arbetar i team med flera olika professioner där alla verkar för ett positivt klimat på arbetsplatsen. 

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad undersköterska gärna med några års erfarenhet. Du är samarbetsinriktad, flexibel och är van att ta ansvar. Du har viljan och engagemanget att vara en del av verksamheten som vi gemensamt utvecklar. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Det är meriterande om du har erfarenhet av kirurgisk vård.
Intervjuer och tillsättning sker löpande så vänta inte med din ansökan!

Vår arbetsplats

Kirurgkliniken bedriver en bred verksamhet indelad på övre respektive nedre bukkirurgi, kärl, bröst, endokrin, urologisk kirurgi samt kirurgisk akutvård. Totalt arbetar drygt 200 personer, varav cirka 70 sjuksköterskor vid kliniken. Sedan några år tillbaka är Kirurgklinikerna i Kalmar och Oskarshamn en gemensam klinik. I Kalmar förläggs avancerad kirurgi, och i Oskarshamn bedrivs verksamhet som normalt inte förväntas kräva intensivvård.

Vi är en del av Länssjukhuset i Kalmar, där 2300 personer arbetar för att erbjuda god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Våra medarbetares ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger nära Kalmar centrum och Kalmarsund. Länssjukhuset i Kalmar är ett av Sveriges 20 länssjukhus och Region Kalmar läns största arbetsplats. Sjukhuset är tillräckligt stort för att ha de flesta specialiteter representerade samtidigt som det är tillräckligt litet för en bra och personlig kontakt över klinikgränserna. Tack vare engagerade och kunniga medarbetare har vi under lång tid visat upp goda nationella resultat – detta är vi stolta över! Vår arbetsmiljö kännetecknas av arbetsglädje, delaktighet, öppenhet och trygghet.
Vi är 7000 medarbetare i Region Kalmar län som ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Tillsammans arbetar vi för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Välkommen att bli en av oss!Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2021/740

Placering/enhet:

Länssjukhuset i Kalmar

Antal platser:

3

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2021-10-24
Upplysning om tjänsten

Lena Ingvarsson

0480-44 80 42
Upplysning om tjänsten

Susanne Olsson

0480-819 56
Upplysning om tjänsten

Carina Rydholm, Kommunal

0480-448 145

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 23 oktober 2021 Lämna synpunkter på innehållet