Hoppa till innehåll
Region Kalmar Läns Logotyp
bild för annons Undersköterska Mödrahälsovård

Undersköterska Mödrahälsovård

Region Kalmar

Vi erbjuder

Här erbjuds du ett roligt och stimulerande arbete som Undersköterska på Mödrahälsovården i Oskarshamn!

Mödrahälsovården tillhör Familjecentralen vilket innebär att vi är samlokaliserad och samverkar med Barnhälsovård, Socialtjänst och Öppna förskolan. Tillsammans utgör vi ett tätt sammansvetsat team och arbetar i god laganda och ständigt efter vår vision ”patienten först”.

Som Undersköterska hos oss är du en viktig tillgång till teamet och vi erbjuder dig ett omväxlande, självständigt och ansvarsfullt arbete. Vi träffar kvinnor i alla åldrar inom området kvinnohälsa och hos oss kan du trivas och utvecklas i din profession. Dina främsta arbetsuppgifter är att finnas till för patienterna, vara den person som finns tillgänglig för att svara på frågor och möta patienten när den kommer till mottagningen. Förutom detta så är dina grundläggande arbetsuppgifter exempelvis venprovtagningar, beställa och fylla på förråd samt sterilgodshantering. Vid behov assisterar du Barnmorskor och Läkare vid undersökningar.

Du arbetar dagtid måndag till fredag och denna tjänst är ett vikariat på 6 månader.

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad undersköterska och det är meriterande om du har tidigare erfarenhet eller praktik från mottagningsarbete. Att du behärskar svenska i tal och skrift är en förutsättning för att lyckas i rollen. Som undersköterska är det viktigt att du har ett stort intresse för människor, att du har tålamod och förmåga att sätta dig in i andra människors situation. Som person är du är ansvarstagande, balanserad och har ett positivt förhållningssätt och gott bemötande både till patienter, anhöriga och dina kollegor. Du arbetar flexibelt och självständigt och blir inspirerad av att arbeta på Familjecentral med olika kulturer och familjekonstellationer. Att du har ett intresse av att utveckla både verksamheten och dina egna kunskaper är en självklarhet.

Vår arbetsplats

Mödrahälsovården i Oskarshamn är en av fem mottagningar i norra Region Kalmar län. Vi är omkring 30 medarbetare i form av barnmorskor, undersköterskor och medicinsk sekreterare. Organisatoriskt tillhör Mödrahälsovården Kvinnokliniken på Västerviks sjukhus med drygt 100 medarbetare. Mödrahälsovården jobbar aktivt med utveckling av verksamheten och vi deltar i projekt, processer och ofta även i hälsoförebyggande insatser.

Vi är en del av Västerviks sjukhus, som är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB. På sjukhuset jobbar 1 500 medarbetare, vars ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. De senaste åren har vi varit mellan etta och trea i listan över ”Sveriges bästa mellanstora sjukhus” och vi kommer alltid högt i AT-läkarnas ranking. Sjukhuset ligger nära Västerviks centrum och skärgård.
Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2023/440

Placering/enhet:

Region Kalmar

Anställningsform:

Tidsbegränsad anställning

Anställningstid:

Tidsbegränsad

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2023-05-26
Upplysning om tjänsten

Maria Ringenhag

0490-86358

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30