Undersköterska medicinavdelning 5

Region Kalmar

På medicinkliniken, avdelning 5, får du ett spännande och stimulerande arbete som undersköterska och som nyanställd erbjuder vi generös introduktion med handledning som är anpassad efter dina tidigare erfarenheter.

Vi på medicinkliniken är extra stolta över att vi tillhör de bättre på hjärtsjukvård, diabetesvård och njursjukvård. Eftersom vi tillhör ett mellanstort sjukhus så har vi en stor bredd på våra patienter. Vi behandlar många olika sjukdomar vilket vi upplever utvecklande och stimulerande. Vi arbetar även med klinikteam inom olika medicinska specialiteter.

Det är viktigt för oss att ha roligt på jobbet och vi värnar om vår trevliga atmosfär där alla är välkomna och uppskattade för den man är.

Som undersköterska på avdelningen arbetar man dag, kväll och natt. Som ny undersköterska förväntas man inte arbeta natt till att börja med. Vi arbetar i genomsnitt varannan helg och har individuell schemaläggning.

Välkommen med din ansökan rekryteringen sker löpande, Vi ser fram emot att lära känna dig

Vi erbjuder

På medicinkliniken, avdelning 5, får du ett spännande och stimulerande arbete som undersköterska. Du deltar aktivt i omvårdnaden och det medicinska omhändertagandet av patienten i nära samarbete med sjuksköterska och övriga professioner.

Västerviks sjukhus fick 2016, 2017 och 2019 utmärkelsen Sveriges bästa mellanstora sjukhus. Vi är bland de bästa i landet när det gäller att förebygga trycksår, har näst minst överbeläggningar och korta väntetider.

Vi söker

Till denna tjänst söker vi dig som är utbildad undersköterska, har du tidigare erfarenhet av arbete på medicinavdelning och erfarenheter av Cosmic, ser vi detta som meriterande.

Är du positiv, flexibel och ansvarstagande kan du vara den vi söker.
Vi arbetar tätt i team med flertalet olika professioner så samarbete och god kommunikation ser du som en självklarhet. Du bidrar till vår gemensamma arbetsmiljö genom din teamkänsla samt ödmjuka förhållningssätt.

Vår arbetsplats

Medicinavdelning 5 är en allmänmedicinsk avdelning med 16 vårdplatser. Här ger vi vård och omsorg till patienter med sjukdomar inom internmedicin, såsom lungsjukdomar, infektionssjukdomar, endokrinologiska sjukdomar samt hematologiska sjukdomar. Flertalet patienter är jourfall med skiftande besvär. På avdelningen finns specialister i neurologi, reumatologi, hematologi, lungsjukdomar och internmedicinska sjukdomar. Mottagningar för KOL, sömnapné och diabetes är knutet till avdelningen. Vi har även öppenvårdsverksamhet på avdelningen där vi utreder patienter med olika former av skopier, biopsier, operationer, blodprovskontroller och röntgenundersökningar. 

Vi har ett nära samarbete med medicinavdelning 4 där patienter med stroke och hjärtsjukdomar vårdas. Det nära samarbetet gör att du har möjlighet att bredda din kompetens ytterligare och få en stor variation i ditt arbete utifrån dina egna önskemål.  

Vi är en del av Västerviks sjukhus, som är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB. På sjukhuset jobbar 1 500 medarbetare, vars ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. De senaste åren har vi varit mellan etta och trea i listan över ”Sveriges bästa mellanstora sjukhus” och vi kommer alltid högt i AT-läkarnas ranking. Sjukhuset ligger nära Västerviks centrum och skärgård.
Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2022/37

Placering/enhet:

Region Kalmar

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Deltid 75%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2022-02-27
Upplysning om tjänsten

Emelie Wester

0490-870 51
Upplysning om tjänsten

Maria Andersson, Kommunal

0490-86137

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 28 februari 2022 Lämna synpunkter på innehållet