Undersköterska medicinavdelning 4 /HIA

Region Kalmar

Vi erbjuder

I dina arbetsuppgifter ingår att ge personlig omvårdnad till patienter och utföra hälso- och sjukvårdsinsatser såsom provtagningar och EKG. Du samarbetar kring patienten tillsammans i team med medarbetare inom olika yrkeskategorier, främst sjuksköterskor, med målsättning att ge en god och säker vård. På avdelning 4 jobbar vi aktivt med att förbättra kvalitén för våra hjärtpatienter på Västerviks sjukhus och har i många år haft fina resultat i kvalitetsmätningar.

Som undersköterska hos oss ges du möjlighet till utveckling i din profession. Du kommer att få lära dig att jobba som samordnare och när du känner dig redo även introduceras på HIA där man får jobba mer med medicinsk teknik.

Du välkomnas till ett glatt gäng medarbetare här på medicinavdelning 4 / HIA som ser fram emot att få just dig som ny medarbetare. Vi tillämpar individuell schemaläggning.

Region Kalmar län erbjuder alla medarbetare en anställning på 100%. Önskar du arbeta heltid kan utökning av tjänst erbjudas på annan enhet.

Vi söker

Till denna tjänst söker vi dig med utbildning som undersköterska, har du tidigare erfarenhet inom kardiologi så ser vi detta som meriterande.
Vi ser att du som söker är trygg i dig själv samt din profession och har ett strukturerat arbetssätt. Du är en empatisk person som är tydlig i ditt sätt att kommunicera och har lätt för att skapa nya relationer och samarbete ser du som en självklarhet.
Det är meriterande med tidigare erfarenhet från Cosmic.

Vår arbetsplats

Medicin avdelning 4 är en avdelning som består av en intensivvårdsenhet (HIA) med 4 platser och en eftervårdsavdelning med 16 platser i direkt anslutning. På HIA vårdas och övervakas patienter med misstänkt eller akut hjärtinfarkt samt andra hjärtsjukdomar. Ambulansen har möjlighet att skicka EKG som bedöms av HIA-personalen. Även övervakning av telemetripatienter sker härifrån. HIA bemannas av en SSK och en USK dag/kväll och nattetid av en SSK med hjälp av en USK från avdelningen. På eftervårdsavdelningen vårdas patienterna efter HIA-tiden men även andra hjärtsjuka såsom t ex hjärtsvikt, kärlkramp, arytmipatienter som behöver övervakas med telemetri och de som genomgått coronar by pass operation samt de som genomgått klaffoperation vårdas här. Även patienter med andra medicinska diagnoser vårdas hos oss. Bemanningen är i grunden parvård med en SSK och en USK på åtta patienter dag/kväll med förstärkning dagtid. Nattetid arbetar en SSK och en USK på 16 vårdplatser.

Vi är en del av Västerviks sjukhus, som är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB. På sjukhuset jobbar 1 500 medarbetare, vars ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. De senaste åren har vi varit mellan etta och trea i listan över ”Sveriges bästa mellanstora sjukhus” och vi kommer alltid högt i AT-läkarnas ranking. Sjukhuset ligger nära Västerviks centrum och skärgård.
Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Mångfald på arbetsplatsen:


Region Kalmar län jobbar för allas lika rättigheter och möjligheter, både som arbetsgivare och tjänsteleverantör. Vi vet att mångfald bland våra medarbetare är en styrka.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2021/3

Placering/enhet:

Region Kalmar

Anställningsform:

Visstidsanställning 3-6 månader

Anställningstid:

t.o.m. 2020-12-31

Sysselsättningsgrad:

Deltid 75%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2021-01-31

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Mikael Karlsson, Avdelningschef

0490-867 89
Upplysning om tjänsten

Larita Vigander, Kommunal

0490-862 30

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 20 januari 2021 Lämna synpunkter på innehållet