Hoppa till innehåll
Region Kalmar Läns Logotyp

Undersköterska kirurgi

Västerviks sjukhus

Vi erbjuder

Är du intresserad av människor, omvårdnad och samtidigt tycker om utmaningen i varierande arbetsuppgifter så kommer du att trivas hos oss på kirurgavdelning 2. Hos oss får du bredden inom kirurgin som innefattar allt från akut omhändertagande till vård i livets slutskede. Vi som välkomnar dig är en tätt sammansvetsad arbetsgrupp av undersköterskor, sjuksköterskor, läkare och medicinska sekreterare. Tillsammans arbetar vi i team inom våra olika professioner kring varje patient med målsättningen att ge en god och säker vård. I din roll som undersköterska arbetar du med att ge personlig omvårdnad till patienten, dokumentera vitalparametrar, utföra venprovtagning, KAD-sättning och sköta såromläggningar. Hos oss erbjuds du också goda möjligheter till vidareutbildningar inom kirurgi för att du ska kunna fortsätta att utvecklas i din roll. Vi erbjuder även en mentor till alla nya på arbetsplatsen för att ge förutsättningar för en god start. Vikariatet som nu erbjuds är på 6 månader eller efter överenskommelse.  

Vi söker

Vi söker dig som är positiv och engagerad, både i ditt sätt att vara och förhålla dig till dina patienter och kollegor. Du tycker om utmaningen i varierande arbetsuppgifter och ser detta som ett sätt att kompetensutveckla dig och bli ännu starkare i din profession. Du är serviceinriktad, har lätt för att skapa nya relationer och ser samarbete som en självklar del av ditt arbete samtidigt som du inte har några problem med att fatta egna beslut när det krävs. Du tycker om att arbeta strukturerat och tar gärna eget ansvar och gör prioriteringar utefter detta med patientens bästa i fokus. Du värnar om din avdelning, ditt team och att följa verksamhetens uppsatta mål och tycker om att bidra till den fortsatta utvecklingen av avdelningen.

Till denna tjänst söker vi dig som är utbildad undersköterska med ett stort intresse för människor. Du behöver inte ha arbetat inom området kirurgi men vi ser gärna att du har erfarenhet från liknande arbete och att du tidigare utfört medicintekniska åtgärder. Stor vikt kommer att läggas på personlighet lämplighet. Goda kunskaper i det svenska språket är ett krav. Till denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och tillsättning kan ske före sista ansökningsdag. 

Vår arbetsplats

På avdelning 2 har vi fokus på kirurgi inom övre- och nedre bukkirurgi samt inneliggande öron-näsa-hals patienter. Vi arbetar för en god arbetsmiljö där patientsäkerhet och utvecklingsarbete är i fokus. Vi värnar om varandra, hjälper varandra och har en både stöttande och välkomnade kultur liksom god stämning. Hos oss jobbar vi mycket med vidareutbildningar inom kirurgi för att kliniken ska följa utvecklingen. Västerviks sjukhus präglas av korta kontaktvägar som underlättar samarbetet kring patienten vilket är en av våra stora styrkor. Vill du ha ett meningsfullt arbete med härliga kollegor så är vi platsen för dig! 

Vi är en del av Västerviks sjukhus, som är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB. På sjukhuset jobbar 1 500 medarbetare, vars ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. De senaste åren har vi varit mellan etta och trea i listan över ”Sveriges bästa mellanstora sjukhus” och vi kommer alltid högt i AT-läkarnas ranking. Sjukhuset ligger nära Västerviks centrum och skärgård.
Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2023/650

Placering/enhet:

Västerviks sjukhus

Antal platser:

2

Anställningsform:

Tidsbegränsad anställning

Anställningstid:

Tidsbegränsad

Sysselsättningsgrad:

Deltid 75%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2023-09-25
Upplysning om tjänsten

Dan Olsson

0490-87242
Upplysning om tjänsten

Julia Karlsson, Kommunal

0490-86142

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30