Undersköterska intensivvårdsavdelning

Länssjukhuset i Kalmar

Vi erbjuder

Dig ett spännande arbete i en högteknologisk miljö där du får arbeta tillsammans med en trygg, kunnig och positiv arbetsgrupp som präglas av god kommunikation och nära samarbete.

Vi bedriver en verksamhet där den ena dagen inte är den andra lik. I din roll som undersköterska är du den som är närmast patienten och sköter den basala omvårdnaden, suger luftvägar och övervakar de vitala parametrarna (blodtryck, puls, saturation). Arbetet innebär även att vara stöd till anhöriga och att assistera vid undersökningar. Avdelningen har sju intensivvårdsplatser och vi är cirka 90 personer som jobbar här. Vi värnar om vår arbetsplatskultur som präglas av att vi ser varandra i arbetet, är vänliga och delar med oss av våra kunskaper. Vi hoppas att du vill vara med och bidra till vårt goda arbetsklimat.

På avdelningen tillämpas en arbetstidsmodell som belönar tider som av medarbetarna betraktas som mindre attraktiva med en högre ersättning. Arbetstidsmodellen och individuell schemaläggning medför att medarbetarna i hög grad har möjlighet att påverka både sin arbetstidsförläggning och sin ersättning. Du kommer att få en individuell introduktion som är anpassad utifrån dina tidigare erfarenheter.

Vi söker

Dig som är utbildad undersköterska och gärna har erfarenhet av akut- och/eller intensivvård. Vidare har du en positiv inställning och är flexibel i både tanke och handling. Vi värdesätter att du kan arbeta självständigt, är flexibel och har god samarbetsförmåga. Det är viktigt att du är intresserad av teknik då vi använder avancerad teknisk utrustning. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Urval sker löpande och intervjuer och tillsättning kan komma att ske innan ansökningstiden gått ut. Välkommen med din ansökan!

Vår arbetsplats

Intensivvårdsavdelningen på Länssjukhuset i Kalmar är en länsresurs med sju intensivvårdsplatser och två uppvakningsavdelningar med tillsammans 20 sängplatser. Här vårdas patienter från de flesta specialiteter och olika åldrar- från det lilla barnet till den äldre patienten.

Intensivvårdsavdelningen är en utvecklings-och forskningsinriktad klinik och har moderna lokaler med ny uppdaterad utrustning så som det digitala informationssystemet ICCA. Avdelningen ligger långt fram inom flera område, bland annat inom ventilatorvård och kontinuerlig dialys.

Vi är en del av Länssjukhuset i Kalmar, där 2300 personer arbetar för att erbjuda god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Våra medarbetares ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger nära Kalmar centrum och Kalmarsund. Länssjukhuset i Kalmar är ett av Sveriges 20 länssjukhus och Region Kalmar läns största arbetsplats. Sjukhuset är tillräckligt stort för att ha de flesta specialiteter representerade samtidigt som det är tillräckligt litet för en bra och personlig kontakt över klinikgränserna. Tack vare engagerade och kunniga medarbetare har vi under lång tid visat upp goda nationella resultat – detta är vi stolta över! Vår arbetsmiljö kännetecknas av arbetsglädje, delaktighet, öppenhet och trygghet.
Vi är 7000 medarbetare i Region Kalmar län som ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Tillsammans arbetar vi för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Välkommen att bli en av oss!Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2022/835

Placering/enhet:

Länssjukhuset i Kalmar

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2022-10-31
Upplysning om tjänsten

Monica Malmquist, Avdelningschef

0480-448773
Upplysning om tjänsten

Julie Riddervold Nilsson, Avdelningschef

0480-81312
Upplysning om tjänsten

Britt Sunesson, Kommunal

0480-81083
Upplysning om tjänsten

Therese Nordström, Kommunal

0480-81083

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 5 oktober 2022 Lämna synpunkter på innehållet