Undersköterska inom sårbehandling

Västerviks sjukhus

Vi erbjuder

Tycker du om ett omväxlande och stimulerande arbete med utrymme för utveckling och vidareutbildning? Vi erbjuder nu ett ansvarsfullt arbete som undersköterska inom sårbehandling på Västerviks sjukhus.

En stor del av arbetsuppgifterna kommer att utgöras av sårbehandling och av konsultation kring sårbehandling av olika slag, ex bensår, fotsår och trycksår. Du förväntas att vara konsult och rådgivande i arbetet med sårvård mot vårdavdelningar och mottagningar på sjukhuset, mot primärvården och även mot kommunens verksamheter.

Du ges stora möjligheter att utveckla arbetet med sårbehandling, skapa nätverk, samverka och öka kompetensen på sjukhuset kring området genom att utbilda andra. Västerviks sjukhus har sedan lång tid haft ett mycket framgångsrikt arbete kring trycksår på sjukhus.

En del av arbetet kommer även att ske på vår strumpmottagning där vi arbetar förebyggande genom individanpassad behandling.

 

Vi söker

Vi söker dig utbildade undersköterska med stort intresse och gärna erfarenhet av hudområdet och sårbehandling.

Vi söker dig som är trygg i din roll, tar ansvar, egna initiativ samt planerar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Du ska vara pådrivande, framåtblickande och obehindrat kunna tala inför grupp och tycka om att lära och utbilda andra.

Du trivs med att samarbeta, är lyhörd och smidig i ditt sätt. I din yrkesroll har du lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och ser möjligheter i förändringar.

Du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att hitta lösningar. Som person är du nyfiken, ansvarstagande och har positiv energi.

Eftersom resor över länet ingår i ditt arbete ska du inneha B-körkort.

 

Vår arbetsplats

Hela medicinkliniken består av ca 230 medarbetare med alla professionerna inräknade. Vi är en stor klinik, men med nära samarbete över gränserna. Engagerade medarbetare arbetar varje dag för hög medicinsk kvalité, tillgänglighet och nöjda patienter. Medicinkliniken på Västerviks sjukhus omfattar tre vårdavdelningar, en njur- och dialysmottagning och två medicinmottagningar där samtliga specialistmottagningar finns representerade.

Vi är en del av Västerviks sjukhus, som är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB. På sjukhuset jobbar 1 500 medarbetare, vars ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. De senaste åren har vi varit mellan etta och trea i listan över ”Sveriges bästa mellanstora sjukhus” och vi kommer alltid högt i AT-läkarnas ranking. Sjukhuset ligger nära Västerviks centrum och skärgård.
Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Mångfald på arbetsplatsen:


Region Kalmar län jobbar för allas lika rättigheter och möjligheter, både som arbetsgivare och tjänsteleverantör. Vi vet att mångfald bland våra medarbetare är en styrka.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2021/23

Placering/enhet:

Västerviks sjukhus

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2021-03-16

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Monika Svensson, avdelningschef

0490-867 65

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 5 mars 2021 Lämna synpunkter på innehållet