Hoppa till innehåll
Region Kalmar Läns Logotyp

Undersköterska, infektion

Länssjukhuset i Kalmar

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett utvecklande och intressant arbete på vår samvårdsavdelning där du som undersköterska får en bred kompetens inom ditt yrke. Avdelningen har dygnet runt verksamhet och vi strävar efter en god och jämlik vård med hög kvalité samt medarbetare med ändamålsenlig kompetens. Omvårdnadsarbetet är varierande och det ingår både traditionellt omvårdnadsarbete och medicintekniska uppgifter. Arbetsuppgifterna kan förändras snabbt beroende på vilka patienter som vårdas för tillfället. Efter ca ett års erfarenhet på infektionskliniken är du dubbelkompetent och kan handha både infektions - och öronpatienter. Som medarbetare ingår du i olika ansvarsgrupper och har därmed också flera utvecklingsmöjligheter. Du kan engagera dig inom t ex till exempel patientsäkerhet, beredskapsteam och handledning av studenter. Vi erbjuder tillsvidareanställning och vikariat. 

Vi är en relativt liten klinik med nära samarbete mellan professionerna och vi arbetar tätt i team om läkare, sjuksköterskor, undersköterskor och medicinska sekreterare. Det skapar en dynamisk arbetsplats med engagerade medarbetare. Vi har kul tillsammans!

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad undersköterska och med inriktning akutsjukvård. Arbetet som undersköterska på Samvårdsavdelning 39 kräver ett intresse och kunskap att ta hand om både infektionspatienter och öronpatienter. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av att har arbetat i en liknande roll. Som person tar du initiativ och får saker gjorda med gott resultat. Du ser möjligheter i förändringar och arbetar bra med andra människor med verksamheten i fokus. Du är en person som kan hantera snabba vändningar, har en förmåga att göra snabba prioriteringar med gott omdöme och fatta beslut utifrån patientens bästa. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Från och med 1 juli 2023 är undersköterska en skyddad yrkestitel. För att få använda titeln undersköterska inom vård och omsorg behövs ett bevis från Socialstyrelsen. Ansök här hos Socialstyrelsen

Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden går ut. Skicka in din ansökan redan idag! 

Vår arbetsplats

Infektionskliniken är länsövergripande och har ansvar för högspecialiserad infektionsvård i alla åldersgrupper. Vi har hand om patienter där både akut sjukvård och övervakning sker. Infektionspatienten är ibland så svårt sjuk att vitalparametrarna behöver övervakas med central övervakning. Omvårdad av patienterna är en stor del men det ingår också medicinsktekniska moment som tex provtagning och KAD-sättning. Utöver infektionspatienter vårdas patienter med öron- näs och halssjukdomar på avdelningen. Hos oss är samarbetet runt patienten i fokus vilket gör att vi har en väldigt bra teamkänsla mellan professionerna. Vi hälsar dig varmt välkommen till vår klinik där du får en bra introduktion och får känna dig trygg i din roll som undersköterska. 

Vi är en del av Länssjukhuset i Kalmar, där 2300 personer arbetar för att erbjuda god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Våra medarbetares ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger nära Kalmar centrum och Kalmarsund. Länssjukhuset i Kalmar är ett av Sveriges 20 länssjukhus och Region Kalmar läns största arbetsplats. Sjukhuset är tillräckligt stort för att ha de flesta specialiteter representerade samtidigt som det är tillräckligt litet för en bra och personlig kontakt över klinikgränserna. Tack vare engagerade och kunniga medarbetare har vi under lång tid visat upp goda nationella resultat – detta är vi stolta över! Vår arbetsmiljö kännetecknas av arbetsglädje, delaktighet, öppenhet och trygghet.
Vi är 7000 medarbetare i Region Kalmar län som ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Tillsammans arbetar vi för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Välkommen att bli en av oss!Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2023/528

Placering/enhet:

Länssjukhuset i Kalmar

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2023-09-30
Upplysning om tjänsten

Merima Hodzic, avdelningschef

0480-89947
Upplysning om tjänsten

Carola Niklasson, avdelningschef

0480-81424
Upplysning om tjänsten

Fereshte Ahmadi, Kommunal

04880-81141

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30