Undersköterska, gynmottagning

Länssjukhuset i Kalmar

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig en tjänst som undersköterska på gynmottagningen vid länssjukhuset i Kalmar. I din roll som undersköterska är du den som välkomnar patienterna och visar dem till rätt plats. Du assisterar vid undersökningar, tar venprover och ser till att förråden är påfyllda. Vi erbjuder en renodlad mottagningstjänst med arbetstid måndag till fredag. Hos oss på gynmottagningen är stämningen familjär. Vi är en grupp av kollegor som är trygga både i yrket och tillsammans med varandra. Det finns möjlighet för dig att växa med rollen som undersköterska genom kontinuerlig kompetensutveckling samt utökade ansvarsområden om intresse finns.

Vi söker

Vi söker sig som har undersköterskeutbildning. Det är meriterande om du tidigare arbetat med liknande arbetsuppgifter samt på gynekologisk mottagning. I din roll krävs att du kan arbeta självständigt samtidigt som din förmåga till samarbete är god. Vi ser att du är en stabil och strukturerad person. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Urval och intervjuer sker löpande.

Vår arbetsplats

Kvinnokliniken arbetar med förlossnings- och BB-vård, gynekologi, specialistmödravård och uroterapi. Vi består av tre olika områden: Obstetrik, gynekologi och Mödrahälsovård. Den gynekologiska delen inriktar sig på gynekologiska sjukdomar och behandlingar samt tidiga graviditetskomplikationer upp till och med graviditetsvecka 21. Gynavdelning 5 har 6 vårdplatser och 4 dagvårdsplatser. Gynmottagningen har sin verksamhet måndag-fredag. Vi tar emot patienter för gynekologiska sjukdomar och gör olika typer av utredningar. På förlossningen/BB vårdas mammor och barn i samband med förlossning samt gravida kvinnor med graviditetskomplikationer from graviditetsvecka 22. Mödrahälsovårdens verksamhet består av graviditetsövervakning, föräldragrupper, preventivmedelsrådgivning, gynekologisk cellprovskontroll samt ungdomsverksamhet. Utöver detta finns även en specialistmödravård som står för flertalet ultraljudsundersökningar/ultraljudsscreening under graviditet, samt sköter gravida kvinnor med komplicerande sjukdomstillstånd.

Vårt motto är ledande kvinnoklinik- tillsammans för hälsa genom livet.

Vi är en del av Länssjukhuset i Kalmar, där 2300 personer arbetar för att erbjuda god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Våra medarbetares ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger nära Kalmar centrum och Kalmarsund. Länssjukhuset i Kalmar är ett av Sveriges 20 länssjukhus och Region Kalmar läns största arbetsplats. Sjukhuset är tillräckligt stort för att ha de flesta specialiteter representerade samtidigt som det är tillräckligt litet för en bra och personlig kontakt över klinikgränserna. Tack vare engagerade och kunniga medarbetare har vi under lång tid visat upp goda nationella resultat – detta är vi stolta över! Vår arbetsmiljö kännetecknas av arbetsglädje, delaktighet, öppenhet och trygghet. Vi är 7000 medarbetare i Region Kalmar län som ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Tillsammans arbetar vi för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Välkommen att bli en av oss!

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2019/567

Placering/enhet:

Länssjukhuset i Kalmar

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100 %

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2019-11-27

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.


Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Maria Veinfors, avdelningschef

0480-816 81
Upplysning om tjänsten

Salha Agrebaoui Dhifallaoui, Kommunal

0480-81123

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 28 november 2019 Lämna synpunkter på innehållet