Undersköterska, geriatrisk mottagning/strump- och ödemmottagning

Länssjukhuset i Kalmar

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett varierande arbete på vår geriatriska mottagning. Arbetsuppgifterna innehåller bland annat utprovning och beställning av kompressionsstrumpor, bandagering och pumpstövelutprovning till patienter. På strump- och ödemmottagningen har du vårdgivaransvar med mottagningspatienter och du sköter även remisshantering, bokning och kallelser. I arbetet ingår också konsultationsbesök på andra kliniker och ibland hembesök.

I tjänsten ingår också arbetspass på vår minnesmottagning med bland annat assistans vid lumbalpunktion, Minimental test samt EKG.

Vi söker

Vi söker dig med undersköterskeutbildning och gärna ett par års yrkeserfarenhet. Meriterande är även erfarenhet av ödembehandling samt erfarenhet av systemet Cosmic. Som person är du trygg, positiv, flexibel och har en förmåga att prioritera och fatta egna beslut. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Vår arbetsplats

Geriatriska kliniken består av tre vårdavdelningar, minnesmottagning, strump- och ödemmottagning, lasarettsansluten hemsjukvård, rådgivningsteam för palliativ vård och ett geriatriskt rådgivningsteam.

Vi på behöver bli fler i vårt härliga team som utgörs av kunniga, engagerade medarbetare som är nyfikna på framtiden och som trivs med att vårda äldre.

Du delar vår vision om bra bemötande och delaktighet kring vården av de mest sköra äldre. Intervjuer sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Välkommen med din ansökan!

Vi är en del av Länssjukhuset i Kalmar, där 2300 personer arbetar för att erbjuda god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Våra medarbetares ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger nära Kalmar centrum och Kalmarsund. Länssjukhuset i Kalmar är ett av Sveriges 20 länssjukhus och Region Kalmar läns största arbetsplats. Sjukhuset är tillräckligt stort för att ha de flesta specialiteter representerade samtidigt som det är tillräckligt litet för en bra och personlig kontakt över klinikgränserna. Tack vare engagerade och kunniga medarbetare har vi under lång tid visat upp goda nationella resultat – detta är vi stolta över! Vår arbetsmiljö kännetecknas av arbetsglädje, delaktighet, öppenhet och trygghet.
Vi är 7000 medarbetare i Region Kalmar län som ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Tillsammans arbetar vi för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Välkommen att bli en av oss!

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2020/731

Placering/enhet:

Länssjukhuset i Kalmar

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2020-11-23

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Gunilla Berg, avdelningschef

0480-812 78
Upplysning om tjänsten

Rita Jönsson, kommunal

0480-813 82

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 24 november 2020 Lämna synpunkter på innehållet