Undersköterska Färjestadens HC

Primärvårdsförvaltningen

Vi erbjuder

Som undersköterska på Färjestadens hälsocentral får du ett omväxlande och spännande arbete. Hos oss är samarbetet väldigt viktigt. Vi har en god samanhållning och hjälper varandra att tillsammans uppnå verksamhetens uppsatta mål. Vi erbjuder dig ett arbete i en trevlig miljö tillsammans med engagerade kollegor.

Som undersköterska hos oss kommer du att vara ansvarig för provtagning, assistera vid små operationer, EKG-tagning och andra uppgifter för att läkarmottagningen ska fungera på ett optimalt sätt. I tjänsten kan även receptionsarbete förekomma.

Vi erbjuder dig ett vikariat på cirka ett år, med eventuell möjlighet till tillsvidareanställning eller förlängning av vikariat.

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Förutom utbildning ser vi gärna att du har erfarenhet i din yrkesroll och har kunskap inom journalsystemet Cosmic. Den vi söker är flexibel och positiv med ett gott bemötande gentemot såväl kollegor som patienter. God samarbetsförmåga, ansvarskänsla och intresse för att medverka i verksamhetens utveckling är en förutsättning för att trivas hos oss. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Rekrytering sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag!

Vår arbetsplats

Färjestadens hälsocentral är en stor hälsocentral med drygt 10 000 listade patienter och ett varierat och mångfacetterat patientklientel. Vi arbetar i en spännande verksamhet med många utmaningar och vårt mål är att ha ett gott bemötande med en god tillgänglighet. I Primärvården har vi ett antal förändringar som ska förbättra vården där Färjestadens hälsocentral är drivande i många projekt. Hos oss arbetar en engagerad personal som har nära till skratt och vi samverkar i det lilla och rådfrågar varandra. Vi är en mycket aktiv personalgrupp med många järn i elden.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi är en del av Primärvårdsförvaltningen, som erbjuder hälso- och sjukvård till hela Kalmar län. Vi finns både i större städer och på mindre orter. Med allmänmedicin som vår utgångspunkt ser vi människan i ett helhetsperspektiv och arbetar för att främja hälsa i alla möten.
Primärvårdsförvaltningen är en del av Region Kalmar län. Tillsammans är vi 7 000 medarbetare som jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2022/647

Placering/enhet:

Primärvårdsförvaltningen

Anställningsform:

Visstidsanställning längre än 6 månader

Anställningstid:

Tidsbegränsad

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2022-08-19
Upplysning om tjänsten

Jonas Falk

0485-39114
Upplysning om tjänsten

Laila Algö, Kommunal

0485-39109

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 20 augusti 2022 Lämna synpunkter på innehållet