Undersköterska Bemanningsenheten

Västerviks sjukhus

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig ett varierande och utvecklande jobb där ingen dag är den andra lik. Hos oss får du chansen att utvecklas inom din profession då vi arbetar inom många olika verksamheter både på sjukhuset och inom primärvården. Du har en stor frihet i ditt schema då vi jobbar med årsarbetstid och varierade tider över både dygnet och veckan. 

Vi söker

Vi söker dig som tycker att det är roligt och stimulerande att möta olika människor och miljöer. Vår flexibilitet är något vi är stolta över och för att passa hos oss är det något du också behöver värdesätta. Förutom att du är flexibel söker vi dig som är serviceinriktad och har lätt för att skapa nya relationer. Hos oss får du arbeta inom många olika verksamheter och du behöver vara bekväm med att ställa om till nya förutsättningar. Det är därför meriterande om du tidigare arbetat inom poolverksamhet. Tycker du om att jobba mot tydliga mål och gillar en varierande vardag kommer vi att trivas ihop!

Till denna tjänst tillämpar vi löpande rekrytering och urval så ansök redan idag. 

Vår arbetsplats

Bemanningsenheten är Region Kalmar Läns interna bemanningsenhet som täcker upp med kvalificerad och flexibel personal vid arbetstoppar och korttidsfrånvaro på avdelningar, mottagningar och hälsocentraler. I vårt gäng ingår både undersköterskor och medicinska sekreterare. När du jobbar hos oss får du det bästa av två världar, en egen arbetsplats i form av Bemanningsenheten men samtidigt har du också hela sjukhuset som din arbetsplats. Det ger dig många fina kollegor och ett brett kontaktnät.

Vi är en del av Västerviks sjukhus, som är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB. På sjukhuset jobbar 1 500 medarbetare, vars ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. De senaste åren har vi varit mellan etta och trea i listan över ”Sveriges bästa mellanstora sjukhus” och vi kommer alltid högt i AT-läkarnas ranking. Sjukhuset ligger nära Västerviks centrum och skärgård.
Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2023/99

Placering/enhet:

Västerviks sjukhus

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2023-02-26
Upplysning om tjänsten

Susanne And, avdelningschef

0490-86210
Upplysning om tjänsten

Larita Vigander, Kommunal

0490-86230

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 27 februari 2023 Lämna synpunkter på innehållet