Undersköterska Bemanningsenheten

Västerviks sjukhus

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig ett varierande och utvecklande jobb där ingen dag är den andra lik. Hos oss får du chansen att utvecklas inom din profession då vi arbetar inom många olika verksamheter både på sjukhuset och inom primärvården. För att förbereda dig på bästa sätt erbjuder vi en bra och väl utarbetad introduktion.

Vi som välkomnar dig är en grupp kvalificerade undersköterskor och medicinska sekreterare som tillsammans täcker en stor del av korttidsfrånvaron på samtliga kliniker vid Västerviks sjukhus och på vårdcentraler. På Bemanningsenheten är vi unika i vårt arbetssätt och hos oss får du ett utvecklande uppdrag med en bred kunskap/kompetens och ny inspiration genom att arbeta inom olika verksamheter. Uppdraget ger stor möjlighet till variation i dina arbetstider då vi har öppet året runt, dygnets alla timmar.

Välkommen med din ansökan!

Vi söker

Vi söker dig som tycker att det är roligt och stimulerande att möta olika människor och miljöer. Vår flexibilitet är något vi är stolta över, för att passa hos oss är det något du också behöver värdesätta. Förutom att du är flexibel söker vi dig som är serviceinriktad och har lätt för att skapa nya relationer. Om du tycker om att jobba mot tydliga mål och gillar en varierande vardag passar du hos oss. 

Vår arbetsplats

Bemanningsenheten är Region Kalmar Läns interna bemanningsenhet som täcker upp med kvalificerad och flexibel personal vid arbetstoppar och korttidsfrånvaro på avdelningar, mottagningar och hälsocentraler. I vårt gäng ingår både undersköterskor och medicinska sekreterare. Om du är intresserad av ett flexibelt jobb där du får chans att lära dig många olika avdelningar och får en bred grund att stå på kan vi vara platsen för dig.

Vi är en del av Västerviks sjukhus, som är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB. På sjukhuset jobbar 1 500 medarbetare, vars ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. De senaste åren har vi varit mellan etta och trea i listan över ”Sveriges bästa mellanstora sjukhus” och vi kommer alltid högt i AT-läkarnas ranking. Sjukhuset ligger nära Västerviks centrum och skärgård.
Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2021/837

Placering/enhet:

Västerviks sjukhus

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2021-11-07
Upplysning om tjänsten

Malin Dahl, Avdelningschef

0490-862 10
Upplysning om tjänsten

Daniel Ringdahl, Kommunal

0490-865 62

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 8 november 2021 Lämna synpunkter på innehållet