Hoppa till innehåll
Region Kalmar Läns Logotyp

Underläkare vuxenpsykiatri söder, sommaren 2024

Psykiatriförvaltningen

Vi erbjuder

Till sommaren 2024 söker vi vikarierande underläkare till vuxenpsykiatrin i Kalmar.

Vi kan erbjuda ett omväxlande och stimulerande arbete till dig som har intresse av psykiatri och psykiatriska tillstånd. Vi erbjuder en god arbetsmiljö med fokus på lärande. 

Arbetet innebär sedvanliga underläkaruppgifter i slutenvården och på akutmottagningen. 

Tjänstgöringsperiod är cirka 3 månader under perioden juni – augusti. Längre tids vikariat kan också diskuteras. Start- och slutdatum efter överenskommelse. 

Vi söker

Vi söker i första hand dig som är legitimerad läkare eller har läkarexamen. Även du som är läkarstuderande och har fullgjort psykiatriterminen är välkommen att söka, avklarad tentamen i psykiatri vid anställningens start är då ett krav.

Vi vill att du som söker har ett intresse för psykiatri. Tidigare erfarenhet av arbete inom psykiatrisk vård är meriterande.

Rollen kräver en god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vår arbetsplats

Vi är en klinik med 37 vårdplatser och 230 anställda, varav 6 ST-läkare och 15 specialistläkare. Här finns tre slutenvårdsavdelningar, tre öppenvårdsmottagningar och tre behandlingsenheter. 

Vi får genomgående bra omdömen från både våra studenter och våra utbildningsläkare. Vi är utsedda till en av de bästa klinikerna att göra sin AT-tjänstgöring på. 

Du får möjlighet att arbeta i helt nybyggda lokaler som är väl anpassade efter vår verksamhet och våra patienters behov. Specialistpsykiatrins alla verksamheter finns samlade i det nybyggda psykiatrihuset vilket ger mycket goda möjligheter till utveckling och samverkan. Vi har ljusa, rymliga personalutrymmen med utsikt över Kalmarsund och Öland. 

Vi ingår i Psykiatriförvaltningen i Region Kalmar län. Inom förvaltningen arbetar totalt 600 medarbetare med specialistpsykiatrisk vård och behandling för vuxna, barn och ungdomar.
Psykiatriförvaltningen är en del av Region Kalmar län, vars 7 000 medarbetare jobbar tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare.
Region Kalmar län ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2023/721

Placering/enhet:

Psykiatriförvaltningen

Antal platser:

2

Anställningsform:

Visstidsanställning (kortare än 3 månader)

Anställningstid:

Tidsbegränsad

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2023-10-03
Upplysning om tjänsten

Ulrika Rosenqvist, verksamhetschef

0480-81475
Upplysning om tjänsten

Helena Sergel, ST-läkare

076-3494794
Upplysning om tjänsten

Maija Andersson, Läkarförbundet

072-5048079

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30