Underläkare vuxenpsykiatri söder, sommaren 2022

Psykiatriförvaltningen

Vi erbjuder

Till sommaren 2022 söker vi vikarierande underläkare till vuxenpsykiatrin i Kalmar.

Vi kan erbjuda ett omväxlande och stimulerande arbete till dig som har intresse av psykiatri och psykiatriska tillstånd. Vi erbjuder en god arbetsmiljö med fokus på lärande. 

Arbetet innebär sedvanliga underläkaruppgifter i slutenvården och på akutmottagningen. 

Tjänstgöringsperiod är 3 månader under perioden juni – augusti. Längre tids vikariat kan också diskuteras. Start- och slutdatum efter överenskommelse. 

Vi söker

Vi söker i första hand dig som är legitimerad läkare eller har läkarexamen. Även du som är läkarstuderande och har fullgjort psykiatriterminen är välkommen att söka. Avklarad tentamen i psykiatri vid anställningens start är då ett krav.

Tidigare erfarenhet av arbete med patienter med psykiatrisk sjukdom är meriterande.

Vi vill att du som söker har ett intresse för psykiatri. Rollen kräver en god samarbetsförmåga. 

Vår arbetsplats

Våren 2022 flyttar vi in i nya lokaler på sjukhusområdet där specialistpsykiatrins alla verksamheter samlas under ett och samma tak. Där satsar vi på att skapa en modern, välkomnande, patientfokuserad och patientsäker verksamhet med goda förutsättningar för intern och extern samverkan och god arbetsmiljö.

Vi är en klinik med 37 vårdplatser och 230 anställda, varav 4 ST-läkare, 4 specialistläkare och 9 överläkare. Här finns tre slutenvårdsavdelningar, tre öppenvårdsmottagningar och tre behandlingsenheter. 

Vi är utsedda till en av de bästa klinikerna i landet att göra sin AT-tjänstgöring på. 

Vi ingår i Psykiatriförvaltningen i Region Kalmar län. Inom förvaltningen arbetar totalt 600 medarbetare med specialistpsykiatrisk vård för vuxna, barn- och ungdomar, rättspsykiatrisk vård samt rehabiliteringvård.
Psykiatriförvaltningen är en del av Region Kalmar län, vars 7 000 medarbetare jobbar tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare.
Region Kalmar län ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Mångfald på arbetsplatsen:


Region Kalmar län jobbar för allas lika rättigheter och möjligheter, både som arbetsgivare och tjänsteleverantör. Vi vet att mångfald bland våra medarbetare är en styrka. Vi ber alla som söker arbete hos Regionen att fylla i ett mångfaldsformulär. Uppgifterna används för att följa upp hur väl vi lyckas i vårt mångfaldsarbete och i vilken utsträckning vårt arbetssätt uppmuntrar personer med olika bakgrund att söka jobb hos oss. Uppgifterna samlas in, lagras och bearbetas av Linnéuniversitetet, d.v.s. utanför Region Kalmar läns ansökningssystem. Uppgifterna är anonyma och kan inte kopplas till din jobbansökan och används inte i rekryteringen. Du kan välja att inte besvara frågorna eller att endast besvara en del av frågorna. Insamlandet av personuppgifterna sker i enlighet med den allmänna dataskyddsförordningen (GDPR).

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2021/657

Placering/enhet:

Psykiatriförvaltningen

Antal platser:

2

Anställningsform:

Visstidsanställning 3-6 månader

Anställningstid:

Tidsbegränsad

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2021-09-26
Upplysning om tjänsten

Ulrika Rosenqvist

0480-814 75
Upplysning om tjänsten

Maija Andersson, Läkarförbundet

072-504 80 79

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 23 september 2021 Lämna synpunkter på innehållet