Underläkare, Kirurgkliniken

Länssjukhuset i Kalmar

Vi erbjuder

Ett sexmånadersvikariat som underläkare på Kirurgkliniken i Kalmar med start till hösten och med möjlighet till eventuell förlängning. Vi arbetar i team med patienten i centrum och med målsättningen att ha en god kvalitet med en hög kompetens i varje möte. Fokus ligger på att utveckla och driva en effektiv vård med god patientsäkerhet. 

Vi söker

Dig som har läkarexamen och gärna legitimation med intresse för kirurgi. Du är självständig och kan planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt. Erfarenhet av underläkararbete/jourarbete på kirurgklinik är meriterande. Vi lägger stor vikt vid social kompetens, samarbetsförmåga samt personlig lämplighet.
Urval och tillsättning sker löpande.

Vår arbetsplats

Kirurgkliniken Kalmar-Oskarshamn är Region Kalmars största kirurgklinik. I Kalmar utför vi större och mer avancerade operationer liksom akutkirurgi; mindre elektiva ingrepp görs i Oskarshamn. På hela kliniken arbetar över 200 medarbetare varav drygt 30 läkare.

Kalmar med närheten till Öland har fantastiska natursköna omgivningar och erbjuder goda möjligheter att kombinera arbetslivet med en rik fritid.

Vi är en del av Länssjukhuset i Kalmar, där 2300 personer arbetar för att erbjuda god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Våra medarbetares ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger nära Kalmar centrum och Kalmarsund. Länssjukhuset i Kalmar är ett av Sveriges 20 länssjukhus och Region Kalmar läns största arbetsplats. Sjukhuset är tillräckligt stort för att ha de flesta specialiteter representerade samtidigt som det är tillräckligt litet för en bra och personlig kontakt över klinikgränserna. Tack vare engagerade och kunniga medarbetare har vi under lång tid visat upp goda nationella resultat – detta är vi stolta över! Vår arbetsmiljö kännetecknas av arbetsglädje, delaktighet, öppenhet och trygghet.
Vi är 7000 medarbetare i Region Kalmar län som ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Tillsammans arbetar vi för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Välkommen att bli en av oss!Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2022/643

Placering/enhet:

Länssjukhuset i Kalmar

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2022-08-07
Upplysning om tjänsten

Jeanette Assarsson

0480-81464
Upplysning om tjänsten

Johan Berggren, Läkarföreningen

0480-81464

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30