Underläkare geriatrik

Länssjukhuset i Kalmar söker Underläkare geriatrik. Välkommen med din ansökan senast den 24 mars.

Vi erbjuder

Som Underläkare hos oss är du en viktig del i vårt team. Du kommer att arbeta tillsammans med undersköterskor, sjuksköterskor, läkare, arbetsterapeut, fysioterapeut och medicinsk sekreterare. Varje profession ger sitt bidrag i vårdplaneringen. Hos oss får du klinisk handledning och det finns det alltid en erfaren kollega att fråga om råd och stöd.
Vi arbetar för ett välkomnande och gott arbetsklimat och erbjuder goda möjligheter till kompetensutveckling i en kultur som anser att fortbildning behövs eftersom kunskap är en färskvara. Vi arbetar värdegrundsbaserat med det salutogena innehållet i tillvaron som ledstjärna - vi ser till det friska hos de mest sjuka, alla har en potential till att uppleva hälsa och framförallt ökad livskvalitet.

Som underläkare ansvarar du för in- och utskrivningar och är tillgänglig för sjuksköterskorna på avdelningen i det vardagliga arbetet. Du deltar i våra teamkonferenser där vårdplaneringen sker och i de medicinska avstämningarna. Vi arbetar för en positiv arbetsmiljö där allas idéer respekteras och välkomnas.

Vi söker

Vi söker dig som intresserad av att leda och utveckla vården av de äldre och de mest sköra patienterna och deras problem. Teamarbete är viktigt hos oss och du har ett gott bemötande gentemot arbetskamrater, patienter och anhöriga. Du är genuint intresserad av att vårda äldre och det är ett plus om du har läkarexamen och är legitimerad läkare.

Vår arbetsplats

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Region Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast från Kalmarsund. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Hos oss arbetar runt 2 200 personer med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Kliniken har 38 vårdplatser fördelade på tre avdelningar, två för akutgeriatrik och en för palliativ medicin. Vi har både geriatriska och palliativa rådgivningsteam för hela länet samt Lasarettsansluten hemsjukvård som vi ansvarar för dygnet runt.
En minnesmottagning och en mottagning för utprovning av komplicerade kompressionsstrumpor.
Kliniken har en egen jourlinje med primärjour och bakjour.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

HSF LSK:2019:39

Placering/enhet:

Länssjukhuset i Kalmar

Anställningsform:

Vikariat

Anställningstid:

Vikariat

Sysselsättningsgrad:

Heltid

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Månadslön

Ansök senast:

2019-03-24

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Arne Sjöberg

Basenhetschef

0480-81275
Upplysning om tjänsten

Ewa Marciniak

Facklig företrädare Läkarföreningen

0480-81000

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30