Underläkare, geriatrik

Länssjukhuset i Kalmar

Vi erbjuder

Vill du ha ett spännande och utmanande arbete? Vill du arbeta tillsammans med ett supergäng av kolleger i en öppen och tillåtande atmosfär?
Vi arbetar värdegrundsbaserat med det salutogena innehållet i tillvaron som ledstjärna.
Vi erbjuder goda möjligheter till kompetensutveckling i en kultur som anser att fortbildning behövs eftersom kunskap är en färskvara.

Vi söker

Vi söker dig som har läkarexamen och gärna legitimation. Du har ett genuint intresse för att vara med oss och utveckla dessa vårdformer. Du är förstås vetgirig och intresserad av att vårda äldre svårt sjuka patienter. Du har gott omdöme och ditt bemötande gentemot arbetskamrater, patienter och anhöriga är bra. I och med det så har du inga problem med samarbetsförmågan eller intiativrikedomen. Stor vikt läggs vid personligt lämplighet

Tillsättning sker löpande så vänta inte med din ansökan. 

Vår arbetsplats

Vårt uppdrag är att leda och utveckla vården av de mest sköra äldre(DMSÄ) och vården i livets slutskede. Detta gör vi med en verksamhet som består av slutenvård, äldremottagning, lasarettsansluten hemsjukvård och rådgivningsteam för palliativ vård.

Vi har en egen självständig jourlinje, ej sjukhusbunden, med bakjour och primärjour i hemmet, för vår verksamhet.

Vi är en del av Länssjukhuset i Kalmar, där 2300 personer arbetar för att erbjuda god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Våra medarbetares ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger nära Kalmar centrum och Kalmarsund. Länssjukhuset i Kalmar är ett av Sveriges 20 länssjukhus och Region Kalmar läns största arbetsplats. Sjukhuset är tillräckligt stort för att ha de flesta specialiteter representerade samtidigt som det är tillräckligt litet för en bra och personlig kontakt över klinikgränserna. Tack vare engagerade och kunniga medarbetare har vi under lång tid visat upp goda nationella resultat – detta är vi stolta över! Vår arbetsmiljö kännetecknas av arbetsglädje, delaktighet, öppenhet och trygghet.
Vi är 7000 medarbetare i Region Kalmar län som ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Tillsammans arbetar vi för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Välkommen att bli en av oss!Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2022/18

Placering/enhet:

Länssjukhuset i Kalmar

Anställningsform:

Visstidsanställning 3-6 månader

Anställningstid:

Tidsbegränsad

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100 %

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2022-01-27
Upplysning om tjänsten

Arne Sjöberg, verksamhetschef

0480-812 75
Upplysning om tjänsten

Katarina Nilsson, läkarföreningen

0480-81000 vxl
Upplysning om tjänsten

Constance Skarsgård, läkarföreningen

0480-81 000 vxl

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30