Trafikledare till Kalmar länstrafik

Kalmar länstrafik

Vi erbjuder

ett variationsrikt och stimulerande arbete som trafikledare vid Kalmar länstrafik. Tjänsterna är placerade på vårt huvudkontor i Högsby.

Trafikledningen är bemannad årets alla dagar och kvällar, vilket medför oregelbundna arbetstider. Schemat planeras gemensamt i arbetsgruppen.

Vi söker

dig med intresse av kollektivtrafik. I tjänsten ingår att planera och leda trafiken, hålla reda på turer, fordonspositionering, störningar/hinder samt störningsinformation till våra resenärer. I tjänsten ingår även att ta emot bokningar.

Du ska vara lyhörd och kommunikativ då arbetet innebär kontinuerliga kontakter med kunder, förare och trafikföretag. Du ska behärska det svenska språket obehindrat i tal och skrift. Då arbetet med kollektivtrafik är dynamiskt behöver vi dig som är flexibel och ser en utmaning i att vara en problemlösare. Förändringar och störningar hanteras skyndsamt, vilket innebär att du måste vara noggrann och stresstålig. För att lyckas i din roll, krävs att du tar ansvar för informationsinhämtning och det egna lärandet.

Du ska ha minst gymnasieutbildning. Erfarenhet av administrativt arbete och god datorvana är ett krav. Även högre utbildning och/eller utbildning inom verksamhetsområdet liksom lokal och regional geografisk kännedom ses som meriterande. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Tjänsten inleds med arbete som trafikassistent i kundtjänst för att sedan gå vidare till upplärning mot trafikledare.

Vår arbetsplats

präglas av medarbetare med ett högt servicetänkande och med ett fokus på gemensamma mål. Vi arbetar tillsammans med en vilja att göra varje dag lite bättre.

 Kalmar länstrafik är en del av Region Kalmar län och ansvarar för kollektivtrafiken i Kalmar län. Vårt ansvar innefattar stads- och landsbygdsbussar, Kustpilen, Öresundståg, Krösatåg och serviceresor i länet.
Tillsammans med Region Kalmar läns 7 000 medarbetare verkar vi för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2021/283

Placering/enhet:

Kalmar länstrafik

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100 %

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2021-04-25

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Daniel Backenius

010-212 11 27
Upplysning om tjänsten

Magnus Jönsson

010-212 11 45
Upplysning om tjänsten

Ellinor Adler

010-212 11 40
Upplysning om tjänsten

Annica Jörgensen, Vision

072-977 56 12

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 15 april 2021 Lämna synpunkter på innehållet