Trafikassistent

Kalmar länstrafik

Vi erbjuder

Vi erbjuder en i tjänst i vårt kundtjänstteam i Högsby. Som medarbetare i vår kundtjänst är du är ansvarig för att finnas tillgänglig för våra kunder. Du blir ofta den första kontakten och därmed en representant för Kalmar länstrafik och vårt varumärke. Dina arbetsuppgifter handlar i huvudsak om att besvara kundens frågor, ge information om tjänster och produkter, ta emot beställningar, sköta reklamationer och ge teknisk support. Via vår bokningssupport hjälper vi de resenärer där resan brustit i vårt utförande med nya lösningar för att de ska komma fram till sin destination. Det ingår också administration i form av ärendehantering och återkoppling till kollegor och kunder.

Det vanligaste är att kunderna tar kontakt via telefon, e-post och konton på sociala medier som Instagram och Facebook men även genom fysiskt besök.

Arbetstiderna för kundtjänst är måndag-fredag kl.05.00-22.30, lördag kl.08.00-20.00 söndag 07.45-22.00, arbetspassen kommer därmed att innebära dagtid, kvällar och helger och högtider.

Vi söker

Vi söker dig som gillar människor och tycker om att hjälpa andra, är positiv och har hög servicekänsla. Du har ett fint bemötande, god samarbetsförmåga och är lösningsfokuserad.  Du är också effektiv, tar ansvar för dina arbetsuppgifter och anpassar dig lätt till nya situationer. För att trivas tror vi att du är trygg och stabil person med ett strukturerat arbetssätt och en administrativ ådra.

Du har avslutad gymnasial utbildning och B-körkort. Du är duktig och gillar att kommunicera på svenska i tal och skrift. Du trivs med datorn och telefonen som arbetsredskap. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Facklig representant är Mathilda Danlid-Nilsson. Hon nås enklast via mail: mathilda.danlid@regionkalmar.se.

Vår arbetsplats

Kalmar länstrafik är en del av Region Kalmar län och ansvarar för kollektivtrafiken i Kalmar län. Vi som arbetar på Kalmar länstrafik jobbar för att underlätta vardagen för Kalmar läns invånare och besökare. Tillsammans säkerställer vi att det är möjligt att resa till och från bland annat arbete, skola, fritidsaktiviteter och sjukvård.

Vårt ansvar innefattar busstrafik, tågtrafik, sjukresor, färdtjänst, skolresor samt skärgårdstrafik. Trafiken bedrivs tillsammans med upphandlade företag som kör och underhåller fordonen som trafikerar kollektivtrafiken. Vi som jobbar på Kalmar länstrafik är därmed dem som bland annat trafikleder, planerar, och administrerar kollektivtrafiken.
Vi är ca 110 medarbetare på tre olika kontor. Huvudkontoret är placerat i Högsby och det finns kontor i Kalmar och Oskarshamn.

Tillsammans med Region Kalmar läns 7 000 medarbetare verkar vi för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2023/18

Placering/enhet:

Kalmar länstrafik

Anställningsform:

Tidsbegränsad anställning

Anställningstid:

Tidsbegränsad

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2023-01-26
Upplysning om tjänsten

Caroline Svensson, 1:a linjens chef

010-2121147
Upplysning om tjänsten

Pernilla de Vries, HR-chef

010-2121110

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30