Testledare Cosmic

IT- förvaltningen

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig en intressant tjänst som testledare med fokus på Region Kalmar läns vårdadministrativa system. I din roll kombinerar du ditt stora vård- och systemintresse med att arbeta med testledning och kvalitetssäkring.

-Vi har en komplex IT-miljö med flera patientkritiska system och i min roll som testledare hjälper jag till att säkerställa att de system vi har är så driftsäkra att patient och invånare kan känna sig trygga, säger Margareta Elestedt, testledare.

Du koordinerar testarbetet och testleder de som utför tester och till din hjälp har du Region Kalmar läns framtagna teststrategi och verktygsstöd. I din roll deltar du i flera parallella projekt och arbetar med testplanering, testdesign, uppföljning samt rapportering. Du beställer automatisering av befintliga manuella testfall samt samverkar och deltar i testforum med andra regioner. I dina arbetsuppgifter ingår att arbeta med förbättringar av vår redan höga kvalité och du säkerställer att vi arbetar med tester så effektivt som möjligt.

Din placering är i våra trivsamma lokaler i centrala Kalmar.

Vi söker

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom IT, vård eller annat område som bedöms likvärdigt.

Din profil har någon av följande inriktningar:

- Du har vårdbakgrund, en god förståelse för vårdens flöden samt kunskap och erfarenhet av Cosmic R8.1. Du har ett stort intresse för utveckling och kvalitetssäkring av vårdrelaterade system och vill utvecklas inom test. Vi ser gärna att du har deltagit i projekt och/eller processarbete inom vården.

- Du har erfarenhet av test och testledning samt goda kunskaper inom testmetodik, testprocesser och olika testverktyg. Det är meriterande om du är ISTQB-certifierad samt om du har annan relevant utbildning inom test. Har du erfarenhet från vården och journalsystemet Cosmic är det positivt.

Du är kvalitetsmedveten, strukturerad och noggrann och trivs i en roll där du är självgående och får arbeta med stort eget ansvar. För dig är det lätt att kommunicera såväl skriftligt som muntligt vilket innebär att du är öppen, tydlig och lyhörd i din kommunikation. Då dokumentation förekommer på både svenska och engelska är det viktigt att du känner dig bekväm med dessa språk. Du planerar, organiserar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt och du trivs i en ledande roll.

Vår arbetsplats

Hos Region Kalmar läns IT är den digitala utvecklingen i starkt fokus och vårt arbete har fått uppmärksamhet på nationell nivå. Vi arbetar med en samverkansmodell som innebär att verksamhet och IT tillsammans driver digitaliseringsarbetet med syfte att underlätta för våra användare så att de kan sätta patienten och kunden i fokus.

Läs gärna mer om att jobba med IT inom Region Kalmar län

Vi värnar om våra medarbetare och arbetar aktivt med att erbjuda en god arbetsmiljö och ett hållbart arbetsliv, t ex genom flexibla arbetstider och löpande kompetensutveckling. Det finns en stor variation på arbetsområden och våra medarbetare har goda möjligheter att utvecklas inom organisationen. Vi arbetar med löpande urval, vilket innebär att vi kan komma att kalla till intervju före sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan redan idag!

Med IT räddar vi liv! Vår IT-verksamhet är komplex och spänner över ett stort arbetsfält, från daglig drift och förvaltning till utveckling. IT-verksamheten är en viktig strategisk resurs och en integrerad del av Region Kalmar läns kärnverksamhet och en förutsättning för den verksamhetsutveckling som bedrivs. I IT-förvaltningen finns 150 medarbetare på orterna Kalmar, Oskarshamn och Västervik.

Vi är en del av Region Kalmar läns 7 000 medarbetare som alla jobbar tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2020/35

Placering/enhet:

IT- förvaltningen

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100 %

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2020-02-16

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Margareta Elestedt, testledare

0480-841 91
Upplysning om tjänsten

Mats Tyrbo, Vision

0480-840 00 vxl

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30