Testledare Cosmic

IT-förvaltningen söker Testledare Cosmic. Välkommen med din ansökan senast den 7 april.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig en spännande tjänst som testledare med fokus på Region Kalmar läns vårdadministrativa system. I din roll kombinerar du ditt stora vård- och systemintresse med att arbeta med utveckling och kvalitetssäkring av våra vårdadministrativa system.

-Utvecklingen i våra vårdadministrativa system går fort framåt och i nära samarbete med vårdverksamheten är du som testledare med på en spännande resa, säger Anna Stålbrand Sundh, enhetschef IT Utveckling.

Du är drivande och testleder de som utför tester och till din hjälp har du Region Kalmar läns framtagna teststrategi och verktygsstöd. I din roll deltar du i flera parallella projekt och arbetar med testplanering, testdesign, uppföljning samt rapportering. Du beställer automatisering av befintliga manuella testfall samt samverkar och deltar i testforum med andra regioner och landsting. I dina arbetsuppgifter ingår att arbeta med förbättringar av vår redan höga kvalité och du säkerställer att vi arbetar med tester så effektivt som möjligt.

Din placering är i våra trivsamma lokaler i centrala Kalmar.

Vi söker

Vi söker dig som har vårdbakgrund och en god förståelse för vårdens flöden. Du har ett stort intresse för utveckling och kvalitetssäkring av vårdrelaterade system och vill utvecklas inom test. Vi ser gärna att du har eftergymnasial utbildning inom relevant område och det är meriterande om du har erfarenhet av journalsystemet Cosmic. Vi söker även dig som har erfarenhet inom testledning och som har ett genuint intresse för vården och utveckling av vårdadministrativa system.

Du är kvalitetsmedveten, strukturerad och noggrann och trivs i en roll där du är självgående och får arbeta med stort eget ansvar. För dig är det lätt att kommunicera såväl skriftligt som muntligt vilket innebär att du är öppen, tydlig och lyhörd i din kommunikation. Du planerar, organiserar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt och du trivs i en ledande roll.

Vår arbetsplats

Med IT räddar vi liv! Vår IT-verksamhet är komplex och spänner över ett stort arbetsfält, från daglig drift och förvaltning till utveckling. IT-verksamheten är en viktig strategisk resurs och en integrerad del av Region Kalmar läns kärnverksamhet och en förutsättning för en stor del av den verksamhetsutveckling som bedrivs. I IT-förvaltningen finns ca 145 medarbetare på orterna Kalmar, Oskarshamn och Västervik.

Läs gärna mer om hur det är att arbeta med IT i Region Kalmar län

Hos Region Kalmar läns IT värnar vi om våra medarbetare och arbetar aktivt med att erbjuda en god arbetsmiljö och ett hållbart arbetsliv, t ex genom flexibla arbetstider och löpande kompetensutveckling, både på individ- och teamnivå. Vi har en stor variation på arbetsområden och våra medarbetare har goda möjligheter att utvecklas inom organisationen.

Vi arbetar med löpande urval, vilket innebär att vi kan komma att kalla till intervju före sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan redan idag!

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

IT:2019:8

Placering/enhet:

IT-förvaltningen

Anställningsform:

Tillsvidareanställd

Anställningstid:

Tillsvidareanställd

Sysselsättningsgrad:

Heltid

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2019-04-07

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Anna Stålbrand Sundh

Basenhetschef

0480-84075
Upplysning om tjänsten

Mats Tyrbo

Facklig företrädare Vision

0480-84 000

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30