Teknisk controller tåg

Region Kalmar

Vi erbjuder

Dig ett intressant och utvecklande arbete inom Kalmar länstrafiks tågorganisation. I arbetet ingår många kontakter, både internt och externt. Rådgivning till och samråd med leverantörer av underhållstjänster. 

Under de kommande åren kommer Kalmar länstrafik få nya fordon samt fasa ut gamla fordon.

Arbetsuppgifterna innefattar bland annat dagliga, veckovisa och månatliga kontroller och uppföljningar av utfört underhåll. Kvalitetsuppföljningar av underhåll och städning. Planering och uppföljning av revision på högkostnadskomponenter. Genomföra regelbundna möten med underhållsentreprenörer. Ansvar för infrastrukturen vid Kalmar Tågdepå. Arbete med skadehantering, försäkringsärenden och garantihantering. Ansvar för Högvärdeskomponentpool.

Din placering är på Kalmar Tågdepå i Kalmar. En viktig del i arbetet är kontakten med avtalspartners. Tjänsten innebär visst resande och därför ställer vi krav på körkort. 

Vi söker

Dig med fordonsteknisk utbildning på lägst gymnasienivå. Du har erfarenhet av underhåll av tågfordon (både el och dieselfordon) samt erfarenhet av tågdrift och förståelse av omloppsplanering.

Som person ser du en utmaning i att lösa problem, vidare är du analytisk och har en förmåga att skapa goda relationer. Du kan arbeta enskilt såväl som i grupp. Du ska se varje medarbetare som en tillgång med mål om en produktion i samförstånd, tillsammans. Du ska kunna uttrycka dig tydligt i såväl tal som skrift i engelska och svenska.

 

Vår arbetsplats

Präglas av ett förhållningssätt som bygger på värdeorden öppet, engagerat och kunnigt. Vi ska alltid leverera en hög service jämte viljan att göra varje dag lite bättre.

Kalmar länstrafik är en del av Region Kalmar län och ansvarar för kollektivtrafiken i Kalmar län. Vårt ansvar innefattar stads- och landsbygdsbussar, Kustpilen, Öresundståg, Krösatåg och serviceresor i länet.
Tillsammans med Region Kalmar läns 7 000 medarbetare verkar vi för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2020/490

Placering/enhet:

Region Kalmar

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2020-09-27

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Katharina Seijsing, basenhetschef Linjetrafik

010-212 11 30
Upplysning om tjänsten

Karl-Gustaf Åberg, Utredare Tågansvarig

010-21 21 137
Upplysning om tjänsten

Pernilla de Vries, HR-chef

072-465 82 24

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30