Tandsköterska till Folktandvården Torsås/Ljungbyholm

Folktandvården söker Tandsköterska till Folktandvården Torsås/Ljungbyholm. Välkommen med din ansökan senast den 18 mars.

Vi erbjuder

Hos oss har du som tandsköterska en viktig roll i teamet, med möjlighet att påverka arbetssätt och utveckling. Patienterna består av såväl barn som vuxna och dina uppgifter innebär både assistans, sterilarbete, reception och eget patientarbete. Du kommer också att tilldelas egna ansvarsområden och förväntas delta i allt klinikgemensamt arbete.

Som ny medarbetare hos oss deltar du i ett omfattande introduktionsprogram, vilket gör att du redan som nyanställd får en god inblick i verksamheten samt möjlighet att skapa nätverk med kollegor runt om i länet. Är du nyutexaminerad får du handledning för att på så sätt kunna växa in i din yrkesroll. Vår erfarenhet är stor, men vi är också lyhörda för ny kunskap från dig samt dina önskemål om vidareutveckling.

Vi söker

Du är en utbildad tandsköterska som vill vara med i vår fortsatta utveckling. Vi lägger stor vikt vid en positiv inställning, flexibilitet, samt viljan och förmågan att arbeta i team. För oss är det viktigt att du känner ett personligt ansvar och att du har ett bra bemötande mot såväl patienter som arbetskamrater. Du kommer att ha din huvudsakliga placering i Torsås, men eftersom du även ska kunna arbeta i Ljungbyholm är det en fördel om du har körkort.

Vår arbetsplats

Vill du vara en del av en framgångsrik, värderingsstyrd organisation där utveckling är en självklarhet? Då kan vi erbjuda dig ett stimulerande och utmanande jobb på Folktandvården i Kalmar län. Vi tror på målstyrda kliniker med stor frihetsgrad ledda av kompetenta och engagerade chefer och medarbetare. Vi söker dig med vilja att växa tillsammans med oss. Satsar du på oss - satsar vi på dig!

Folktandvården Torsås/Ljungbyholm är en klinik med två arbetsplatser och en gemensam klinikchef. Båda arbetsplatserna ligger i lantliga och kustnära omgivningar, med pendelavstånd både till Kalmar och Karlskrona. Vi är ett arbetslag på totalt 25 medarbetare.

Folktandvården i Kalmar län består av allmäntandvård med kliniker spridda i hela länet och specialisttandvård i de tre kuststäderna Kalmar, Oskarshamn och Västervik. Hos oss arbetar 400 medarbetare med ett tydligt fokus på hälsoinriktad tandvård utifrån en bred kompetensgrund.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

FTV:2019:13

Placering/enhet:

Folktandvården

Anställningsform:

Tillsvidareanställd

Anställningstid:

2019-02-26

Sysselsättningsgrad:

Heltid

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2019-03-18

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Ann Lindberg

Basenhetschef

0480-84578
Upplysning om tjänsten

Lilian Andersson

Facklig företrädare Vision

0490-860 31
Upplysning om tjänsten

Victoria Ericson

HR-konsult

0480-84266

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 19 mars 2019 Lämna synpunkter på innehållet