bild för annons Systemutvecklare

Systemutvecklare

IT-förvaltningen

Vi erbjuder

Vi erbjuder en tjänst som systemutvecklare där du har en sammanhållande och drivande roll i team Integration Competence Center, ICC. Ditt fokus ligger på att utveckla integrationer mellan IT-tjänster som stödjer och bygger vår IT-infrastruktur, vilket är en förutsättning för att kunna leverera IT-tjänster för hela Region Kalmar läns verksamhet.

I dina arbetsuppgifter ingår att etablera en integrationsplattform för Operations Center som säkerställer 100 % tillgänglighet för vår sammanhållna IT-leverans. Proaktivitet, logginsamling och trendanalys är centralt i arbetet där säkra, tillgängliga och robusta integrationer är en förutsättning för att nå detta mål.

Du tillhör team ICC med lång erfarenhet av systemintegrationer och har tillgång till avancerade verktyg och prenumerationer för att utveckla och övervaka integrationer. Du samarbetar främst med de tekniknära enheterna inom Region Kalmar läns IT, med fokus på Operations Center och IT Infrastruktur. Din placering är i våra trivsamma lokaler i centrala Kalmar.

Vi söker

Vi söker dig som har:
- Akademisk utbildning inom området alternativt annan utbildning och yrkeserfarenhet som bedöms likvärdig.
- Goda kunskaper och erfarenhet av scripting, API-programmering, integration och automation.
- Vana att hantera källkod och dokumentation av lösningar.

Det är meriterande om du har erfarenhet av logghanterings- och övervakningssystem samt integrationsplattformar som orkestreringsmotorer och API management-verktyg.

För att trivas i denna roll är det viktigt att du ser helheter, har lätt att förstå behov och omsätta dessa i en teknisk lösning. Du planerar, organiserar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt och trivs i en ledande roll. Som person är du initiativtagande, bra på att kommunicera rakt och öppet både i tal och skrift samt samarbetar gärna med andra.

Vår arbetsplats

Hos Region Kalmar läns IT är den digitala utvecklingen i starkt fokus och vårt arbete har fått uppmärksamhet på nationell nivå. Vi driver digitaliseringsarbetet tillsammans med verksamheten med syfte att underlätta för våra användare så att de kan sätta patienten och kunden i fokus.

Vi värnar om våra medarbetare och arbetar aktivt med att erbjuda en god arbetsmiljö och ett hållbart arbetsliv. Tillsammans jobbar vi med ständiga förbättringar och hos oss finns goda möjligheter att utvecklas inom organisationen.

Vi arbetar med löpande urval, vilket innebär att vi kan komma att kalla till intervju före sista ansökningsdag, skicka därför gärna in din ansökan redan idag.

Läs gärna mer om att jobba med IT inom Region Kalmar län

Med IT räddar vi liv! Vår IT-verksamhet är komplex och spänner över ett stort arbetsfält, från daglig drift och förvaltning till utveckling. IT-verksamheten är en viktig strategisk resurs och en integrerad del av Region Kalmar läns kärnverksamhet och en förutsättning för den verksamhetsutveckling som bedrivs. I IT-förvaltningen finns 160 medarbetare på orterna Kalmar, Oskarshamn och Västervik.

Vi är en del av Region Kalmar läns 7 000 medarbetare som alla jobbar tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2021/823

Placering/enhet:

IT-förvaltningen

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100 %

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2021-11-14
Upplysning om tjänsten

Johan Slottner, enhetschef IT Teknik

0480-848 15
Upplysning om tjänsten

Mats Tyrbo, Vision

0480-840 00 vxl
Upplysning om tjänsten

Lina Kinnander Jarl, Vårdförbundet

0480-840 00 vxl

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30