bild för annons Systemutvecklare

Systemutvecklare

IT- förvaltningen

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig en tjänst som systemutvecklare i vårt kompetenscenter för integrationer inom team Arkitektur & Integration. Ditt fokus ligger på att utveckla integrationer mellan IT-tjänster för att ytterligare öka takten i den digitala omställningen inom Region Kalmar läns olika verksamhetsområden. 

I dina arbetsuppgifter ingår att bidra med kompetens kring hur IT-tjänster kan samverka med varandra samt att implementera föreslagna lösningar. Du deltar aktivt i arbetet med att upprätthålla och utveckla Region Kalmar läns integrationsplattform för att säkerställa robusta och säkra integrationer. 

Vårt team har lång erfarenhet av systemintegrationer. Vi använder verktyg som Visual Studio, .Net, Azure DevOps och BizTalk Server i vårt utvecklingsarbete. Du får full tillgång till Visual Studio Enterprise-prenumeration för att säkra din kompetens inom nya tekniker. Du samarbetar med medarbetare som driver Region Kalmar läns digitalisering och även med de tekniknära enheterna inom Region Kalmar läns IT. Din placering är i våra trivsamma lokaler i centrala Kalmar eller Västervik.

Vi söker

Vi söker dig som har:
•    Akademisk utbildning inom området alternativt annan utbildning och yrkeserfarenhet som bedöms likvärdig.
•    Goda kunskaper och erfarenhet av API-programmering, integration och automation.
•    Vana att hantera källkod och dokumentation av lösningar.

Det är meriterande om du har erfarenhet av integrationsplattformar som exempelvis orkestreringsmotorer och API management-verktyg. 

För att trivas i denna roll är det viktigt att du tar initiativ, sätter igång aktiviteter och driver dem med stort engagemang. Du tar ansvar för uppgifter och kommer ofta med idéer och nya angreppssätt för att nå resultat. Du värdesätter samarbete och tycker om att dela med dig av din kunskap. 

Vår arbetsplats

Hos Region Kalmar läns IT är den digitala utvecklingen i starkt fokus och vårt arbete har fått uppmärksamhet på nationell nivå. Vi driver digitaliseringsarbetet tillsammans med verksamheten med syfte att underlätta för våra användare så att de kan sätta patienten och kunden i fokus. 

Vi värnar om våra medarbetare och arbetar aktivt med att erbjuda en god arbetsmiljö och ett hållbart arbetsliv. Vår medarbetarenkät visar att en stor andel medarbetare känner stolthet över att arbeta med IT på Region Kalmar län och att de skulle rekommendera andra att börja arbeta på vår arbetsplats. Tillsammans jobbar vi med ständiga förbättringar och hos oss finns goda möjligheter att utvecklas inom organisationen.

Vi arbetar med löpande urval, vilket innebär att vi kan komma att kalla till intervju före sista ansökningsdag, skicka därför gärna in din ansökan redan idag.

Läs gärna mer om att jobba med IT inom Region Kalmar län

Med IT räddar vi liv! Vår IT-verksamhet är komplex och spänner över ett stort arbetsfält, från daglig drift och förvaltning till utveckling. IT-verksamheten är en viktig strategisk resurs och en integrerad del av Region Kalmar läns kärnverksamhet och en förutsättning för den verksamhetsutveckling som bedrivs. I IT-förvaltningen finns 180 medarbetare på orterna Kalmar, Oskarshamn och Västervik.

Vi är en del av Region Kalmar läns 7 000 medarbetare som alla jobbar tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2022/594

Placering/enhet:

IT- förvaltningen

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2022-08-28
Upplysning om tjänsten

Johan Slottner, enhetschef IT Teknik

0480-84815
Upplysning om tjänsten

Lina Kinnander Jarl, Vårdförbundet

0480-84000vxl
Upplysning om tjänsten

Mats Tyrbo, Vision

0480-84000vxl

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30