bild för annons Systemspecialist IT Kommunikation

Systemspecialist IT Kommunikation

IT- förvaltningen

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig en intressant tjänst där du arbetar med kommunikationslösningar i en komplex och omfattande IT-miljö som vi driver i egen regi. Hos oss är den digitala och mjukvarudefinierade utvecklingen i starkt fokus och vårt arbete har fått nationell uppmärksamhet i både media och från leverantörer som säger att vi ligger i framkant.

- Vårt uppdrag är utmanande och vi förväntas leverera en 100 % tillgänglig IT-infrastruktur till Region Kalmar läns kärnverksamheter inom exempelvis vård och kollektivtrafik. Vill man arbeta i den största och mest komplexa IT-miljö vår region har att erbjuda så är detta en fantastisk arbetsplats, säger Magnus Fisch, teamledare kommunikation.

Inom kommunikationsteamet arbetar du med projektering, installation, underhåll, förvaltning och övervakning av våra kommunikations- och nätverkslösningar. Dina arbetsuppgifter är koncentrerade till utveckling, optimering och drift av våra nätverkslösningar inom LAN, WAN, WLAN och datacenter. En annan viktig del i ditt arbete är kontakten med våra verksamheter för att fånga upp behov och omsätta det till praktiskt genomförbara lösningar.

Du ingår i beredskapsorganisationen för teamet. Din arbetsplats är i våra trivsamma lokaler i Oskarshamn alternativt Västervik. Tjänsten är säkerhetsklassad.

Vi söker

Vi söker dig som har akademisk utbildning inom IT och/eller annan utbildning och erfarenhet av arbete med komplexa nätverkslösningar. Du har goda kunskaper om drift av switching och routing i större nätverksmiljöer, controller-baserade trådlösa nätverk samt autentisering för åtkomstkontroll i nätverk. Det är meriterande om du har erfarenhet av API-programmering i nätverkslösningar, automatisering av processer/delprocesser samt certifieringar från branschen (främst Cisco Systems).

För att trivas bra hos oss är du en person som värdesätter samarbete och tycker om att dela med dig av din kunskap. Du är noggrann och ser det som en självklarhet att omvärldsbevaka och hålla dig uppdaterad kring vad som händer inom ditt verksamhetsområde. Vi ser att du i linje med våra värderingar är en individ som har förmåga att ta egna initiativ och driva din egen utveckling framåt. Körkort för manuell växellåda är ett krav.

Vår arbetsplats

Team Kommunikation tillhör enheten IT Infrastruktur, som består av teamen server/lagring, säkerhet samt kommunikation. Det goda samarbetet över teamgränserna, bredd i arbetsuppgifter och möjlighet till variation av ansvarsområden över tid bidrar till trivsel och personlig utveckling. Känslan av att arbeta för länets invånare gör arbetet betydelsefullt och vi ser tydligt den nytta som IT skapar.

Vi värnar om våra medarbetare och arbetar aktivt med att erbjuda en god arbetsmiljö och ett hållbart arbetsliv. I vår medarbetarenkät visar vi återigen fina resultat med en stor andel medarbetare som anger att de är stolta över att arbeta inom Region Kalmar läns IT. Tillsammans jobbar vi med ständiga förbättringar och hos oss finns goda möjligheter att utvecklas inom organisationen, både som systemspecialist och medarbetare.

Läs gärna mer om att jobba med IT inom Region Kalmar län

Vi arbetar med löpande urval, vilket innebär att vi kan komma att kalla till intervju före sista ansökningsdag, skicka därför gärna in din ansökan redan idag.

Med IT räddar vi liv! Vår IT-verksamhet är komplex och spänner över ett stort arbetsfält, från daglig drift och förvaltning till utveckling. IT-verksamheten är en viktig strategisk resurs och en integrerad del av Region Kalmar läns kärnverksamhet och en förutsättning för den verksamhetsutveckling som bedrivs. I IT-förvaltningen finns 180 medarbetare på orterna Kalmar, Oskarshamn och Västervik.

Vi är en del av Region Kalmar läns 7 000 medarbetare som alla jobbar tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2022/568

Placering/enhet:

IT- förvaltningen

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2022-08-14
Upplysning om tjänsten

Torbjörn Holmberg, enhetschef IT Infrastruktur

0480-84864
Upplysning om tjänsten

Lina Kinnander Jarl, Vårdförbundet

0480-84000vxl
Upplysning om tjänsten

Mats Tyrbo, Vision

0480-84000vxl

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 15 augusti 2022 Lämna synpunkter på innehållet