Systemförvaltare Cosmic

IT-förvaltningen

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig ett intressant och varierande arbete som systemförvaltare där du har möjlighet att vara en del i utvecklingen av det digitala stödet till vården. Som systemförvaltare förbättrar du främst vårdens journalsystem Cosmic samt hittar balansen mellan kundens önskningar och teknikens möjlighet.

-Det bästa med mitt jobb är att jag får vara med och förbättra för patienten och underlätta för vårdpersonalen. Jag har själv arbetat inom vården och i mitt jobb idag är det värdefullt att förstå hur man arbetar i verksamheten och hur arbetsprocesserna ser ut, säger Johanna Åbinger, systemförvaltare.

Som systemförvaltare hos oss arbetar du fördjupat med ett eller flera områden, inom t ex vårddokumentation, behörigheter, läkemedel, utskrifter, beställningar och svar. Det kan också finnas möjlighet att arbeta i en mer koordinerade roll och hålla ihop tvärfunktionella funktioner, flöden och processer. I ditt arbete som systemförvaltare säkerställer du systemens funktionalitet och användbarhet, ger användarstöd och är 2:a linjens support. Du fångar upp och identifierar utvecklingsbehov samt anpassar systemen så att de stöttar kärnverksamhetens processer på bästa sätt. I din roll deltar du även i utvecklingsprojekt, är på olika sätt med och samverkar med kärnverksamheten och externa leverantörer. Vid införande av nya versioner, som t ex ny eller förändrad funktionalitet i befintliga vårdsystem eller i e-hälsotjänster, säkerställer du kvalitén till användarna.

Ditt verksamhetsområde är hela länet och din placering är i våra trivsamma lokaler i Kalmar, Oskarshamn eller Västervik.

Vi söker

Vi söker dig som har kunskap och erfarenhet av Cosmic R8.1 samt har arbetat inom vården de senaste två åren. Vi ser gärna att du har deltagit i projekt och/eller processarbete inom vården och har du dessutom haft en roll som användarstöd för system och/eller IT-relaterade frågor är det en fördel. Det är meriterande om du är legitimerad sjuksköterska.

Du gillar att arbeta i team, ta egna initiativ och arbeta självständigt. Vi ser att du är analytisk, noggrann, strukturerad och har ett strategiskt tänk. Du har förmåga att se helheten i processer och flöden samt gillar att lösa problem. För dig är det lätt att kommunicera såväl skriftligt som muntligt vilket innebär att du är öppen, tydlig och lyhörd i din kommunikation. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vår arbetsplats

Inom Team funktionell systemförvaltning uppskattar vi möjligheten att kunna påverka och göra nytta mot såväl patient som verksamhet. Vi har ett hjälpsamt klimat, känner stort engagemang för vårt arbete och trivs med att arbeta tillsammans. I enheten IT Vårdsystem ingår även IT-vårdsystemsupport, som utgör 1:a linjens support när det gäller frågor och problem kring Region Kalmar läns journalsystem och närliggande vårdsystem.

Läs gärna mer om att jobba med IT inom Region Kalmar län

Hos Region Kalmar läns IT värnar vi om våra medarbetare och arbetar aktivt med att erbjuda en god arbetsmiljö och ett hållbart arbetsliv, t ex genom flexibla arbetstider och löpande kompetensutveckling både på individ- och teamnivå. Vi har en stor variation på arbetsområden och våra medarbetare har goda möjligheter att utvecklas inom organisationen.

Vi arbetar med löpande urval, vilket innebär att vi kan komma att kalla till intervju före sista ansökningsdag, skicka därför gärna in din ansökan redan idag!

Med IT räddar vi liv! Vår IT-verksamhet är komplex och spänner över ett stort arbetsfält, från daglig drift och förvaltning till utveckling. IT-verksamheten är en viktig strategisk resurs och en integrerad del av Region Kalmar läns kärnverksamhet och en förutsättning för den verksamhetsutveckling som bedrivs. I IT-förvaltningen finns 150 medarbetare på orterna Kalmar, Oskarshamn och Västervik. Vi är en del av Region Kalmar läns 7 000 medarbetare som alla jobbar tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2019/421

Placering/enhet:

IT-förvaltningen

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100 %

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2019-11-06

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.


Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Anna Sandell

0480-811 59
Upplysning om tjänsten

Mats Tyrbo, Vision

0480-840 00 vxl

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30