SVF-koordinator/Medicinsk sekreterare

Länssjukhuset i Kalmar

Vi erbjuder

Onkologiska kliniken och strålningsfysik i Kalmar söker en SVF-koordinator/medicinsk sekreterare. Detta är en möjlighet för dig som är medicinsk sekreterare med några års erfarenhet att vidareutvecklas inom yrket.

Som SVF-koordinator är du den som samordnar de olika aktiviteterna för patienterna som ingår i våra standardiserade vårdförlopp. Det innebär att delta i multidisciplinära konferenser, kalla och boka patienter, sköta statistik och följa upp de mål som finns för SVF. Du kommer också att samarbeta med andra kliniker och deras koordinatorer och kontaktsjuksköterskor.

Utöver detta arbetar du med sedvanliga arbetsuppgifter som medicinsk sekreterare vilket innebär bokning av patienter, journalskrivning, diagnosregistrering, kvalitetsregisterarbete, receptionsarbete m.m. Du kommer att ingå i en grupp med ytterligare 7 medicinska sekreterare.

På kliniken arbetar vi tillsammans i team med engagerade medarbetare som är medicinska sekreterare, läkare, sjuksköterskor, undersköterskor och sjukhusfysiker.

Välkommen till ett spännande jobb!

Vi söker

Vi söker dig som är erfaren medicinsk sekreterare, med goda kunskaper i svenska språket och medicinsk terminologi. Tidigare arbete som SVF-koordinator är meriterande liksom erfarenhet i Cosmic samt DRG-kodning.

Du tycker om och har tidigare erfarenhet av att arbeta såväl självständigt som i team. Vi söker dig som är positiv och vill vara med och utveckla vår verksamhet och arbetet med standardiserade vårdlopp.

Personliga egenskaper så som engagemang, noggrannhet och initiativförmåga är något vi värdesätter. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vår arbetsplats

Vår verksamhetsidé är att ge länets invånare högkvalitativ, patientsäker och nära onkologisk vård.

Onkologiska kliniken och strålningsfysik är en länsklinik med verksamhet på Västerviks sjukhus och på Länssjukhuset i Kalmar.

Vi har en mycket väl fungerande verksamhet med god ekonomi och det viktigaste av allt - nöjda patienter. Region Kalmar är en lagom stor organisation och vi har korta beslutsvägar. Eftersom vi är en relativt liten enhet har vi möjlighet att själva påverka utvecklingen och vårt arbetssätt.

Vi är en del av Länssjukhuset i Kalmar, där 2300 personer arbetar för att erbjuda god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Våra medarbetares ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger nära Kalmar centrum och Kalmarsund. Länssjukhuset i Kalmar är ett av Sveriges 20 länssjukhus och Region Kalmar läns största arbetsplats. Sjukhuset är tillräckligt stort för att ha de flesta specialiteter representerade samtidigt som det är tillräckligt litet för en bra och personlig kontakt över klinikgränserna. Tack vare engagerade och kunniga medarbetare har vi under lång tid visat upp goda nationella resultat – detta är vi stolta över! Vår arbetsmiljö kännetecknas av arbetsglädje, delaktighet, öppenhet och trygghet.
Vi är 7000 medarbetare i Region Kalmar län som ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Tillsammans arbetar vi för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Välkommen att bli en av oss!

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2020/165

Placering/enhet:

Länssjukhuset i Kalmar

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2020-03-31

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Christina Delborn, Avdelningschef

0480-384 13
Upplysning om tjänsten

Carina Martinsson, Vision

0480-448592

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 1 april 2020 Lämna synpunkter på innehållet