Hoppa till innehåll
Region Kalmar Läns Logotyp

Styr- och regler tekniker

Regionservice

Vi erbjuder

Som tekniker hos oss inom styr och regler får du arbeta inom ett brett arbetsfält vid den dagliga driften av våra fastigheter i Västervik med omnejd. Du har i ditt arbete ett stort ansvar där du självständigt arbetar med service och underhåll gällande våra fastighetssystem. Du kommer även arbeta med förebyggande och avhjälpande underhåll på andra fastighetstekniska installationer.

Du erbjuds en grundlig introduktionsplan och en god arbetsmiljö i ett härligt team. Du får möjlighet att utvecklas i din profession med hjälp av kunniga kollegor men även via interna och externa utbildningar. Hos oss arbetar du dagtid måndag till fredag med möjlighet till flexibel arbetstid och placeringen är på Västerviks sjukhus. Efter en introduktionstid kommer du medverka i vårt beredskapsarbete och då med en inställelsetid på max 45 minuter.

Vi söker

Dig som har en utbildning som elektriker med inriktning mot industri, el/tele eller automationsteknik. Du har gärna arbetat några år inom drift och underhåll i en större verksamhet. Erfarenheter av felsökande arbete inom industri- eller fastighetsautomation och styrsystem är önskvärt. Tidigare har du gärna arbetat inom passersystem (ASSA ARX), brandlarm, inbrottslarm och patientkallelsesystem. Region Kalmar län satsar på nya och moderna fastigheter som medför datoriserad teknik och säkerhet så du behöver ha god datavana. Tjänsten kräver B-körkort.

Du har god samarbetsförmåga och tycker om möten med människor. Du är självgående i ditt arbete och kan anpassa dig till ändrade omständigheter. Du har ett genuint intresse för teknik och är kvalitetsmedveten och har förmågan att lägga upp ditt arbete på ett, för verksamheten, effektivt sätt.

Tjänsten kan komma att säkerhetsprövas.

Vi arbetar med löpande urval så skicka oss din ansökan så snart du kan!

Vår arbetsplats

Fastighetsdriftens uppdrag är att ansvara för drift och underhåll av Region Kalmar läns komplexa byggnader och utrustningar. Vi arbetar med modern och avancerad teknik, vilket är en stor del av dagens sjukvård. Det är extra viktigt att den tekniska utrustningen fungerar och utvecklas, eftersom den kan vara med och rädda liv.

I Västervik är vi idag tretton tekniker och fem ingenjörer som tillsammans arbetar med den dagliga driften av våra fastigheter i norra Kalmar län.

Vi är en del av Regionservice, som består av 500 medarbetare från flera olika yrkesgrupper med specialkompetens inom olika områden. Tillsammans ansvarar, utför och utvecklar vi servicetjänster för Region Kalmar läns verksamheter.
Vi och våra 7 000 kollegor på Region Kalmar län jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2023/648

Placering/enhet:

Regionservice

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100 %

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2023-10-02
Upplysning om tjänsten

Fredrik Kasterman, 1a linjens chef

0491-782110

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30