Studierektor

Länssjukhuset i Kalmar

Vi erbjuder

Vi erbjuder en utvecklande roll där du har möjlighet att skapa förutsättningar för att Kalmar ska bli den ort där det är mest attraktivt att göra sin allmäntjänstgöring. Målsättningen är att ha engagerade och kompetenta AT-läkare som fortsätter sin läkarkarriär i Kalmar. Som studierektor ansvarar du för utveckling och utbildning av kommande generationers läkare. Du har ett nära samarbete med AT-läkarna, AT-läkarchef, AT-läkaransvarig och handledarna på de olika placeringarna, sjukhuschef samt administrativ assistent på HR-enheten.

Som studierektor vid Länssjukhuset i Kalmar har du i uppdrag att tillsammans med AT-läkarchef ansvara för rekrytering och anställning av AT-läkare, upprätta utbildningsplaner för AT-läkare, planera AT-läkardagar och AT-läkarråd. Du ansvarar för att se till att utbildningsläkarna får tillgång till regiongemensamt anordnade utbildningar och i samverkan med övriga studierektorer och AT-läkarchef bedriva länsgemensamma introduktionsprogram och generella utbildningar för utbildningsdoktorer.

Tjänsten är ett tidsbegränsat förordnade på 20 % under 3 år med tillsvidaretjänst inom din grundprofession. Intervjuer kan komma att bokas in löpande under annonseringstiden.

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad läkare. Du har erfarenhet eller intresse av arbete med utveckling- och utbildningsfrågor. Du är bra på att skapa relationer och att motivera, inspirera och att ge stöd. Du är drivande och tar initiativ i uppdraget. Du har förmågan att fånga verksamhetens behov för att kunna bidra till att möta framtidens krav och behov kopplat till läkarförsörjningen i Region Kalmar län. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vår arbetsplats

 

Vi är en del av Länssjukhuset i Kalmar, där 2300 personer arbetar för att erbjuda god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Våra medarbetares ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger nära Kalmar centrum och Kalmarsund. Länssjukhuset i Kalmar är ett av Sveriges 20 länssjukhus och Region Kalmar läns största arbetsplats. Sjukhuset är tillräckligt stort för att ha de flesta specialiteter representerade samtidigt som det är tillräckligt litet för en bra och personlig kontakt över klinikgränserna. Tack vare engagerade och kunniga medarbetare har vi under lång tid visat upp goda nationella resultat – detta är vi stolta över! Vår arbetsmiljö kännetecknas av arbetsglädje, delaktighet, öppenhet och trygghet.
Vi är 7000 medarbetare i Region Kalmar län som ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Tillsammans arbetar vi för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Välkommen att bli en av oss!

Mångfald på arbetsplatsen:


Region Kalmar län jobbar för allas lika rättigheter och möjligheter, både som arbetsgivare och tjänsteleverantör. Vi vet att mångfald bland våra medarbetare är en styrka. Vi ber alla som söker arbete hos Regionen att fylla i ett mångfaldsformulär. Uppgifterna används för att följa upp hur väl vi lyckas i vårt mångfaldsarbete och i vilken utsträckning vårt arbetssätt uppmuntrar personer med olika bakgrund att söka jobb hos oss. Uppgifterna samlas in, lagras och bearbetas av Linnéuniversitetet, d.v.s. utanför Region Kalmar läns ansökningssystem. Uppgifterna är anonyma och kan inte kopplas till din jobbansökan och används inte i rekryteringen. Du kan välja att inte besvara frågorna eller att endast besvara en del av frågorna. Insamlandet av personuppgifterna sker i enlighet med den allmänna dataskyddsförordningen (GDPR).

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2021/362

Placering/enhet:

Länssjukhuset i Kalmar

Anställningsform:

Visstidsanställning längre än 6 månader

Anställningstid:

Tidsbegränsad

Sysselsättningsgrad:

Deltid 20%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2021-08-31
Upplysning om tjänsten

Annkristin Svensbergh, sjukhuschef

0480-448210
Upplysning om tjänsten

Christina Gunnarsson

0480-810 97

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30