Studierektor för ST läkare i allmänmedicin/Specialist i allmänmedicin

Primärvårdsförvaltningen

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig ett givande arbete där du får vara med och utveckla framtidens primärvård. Som studierektor och specialist i allmänmedicin får du ett roligt, omväxlande och stimulerande arbete.

Vi söker nu dig som är specialist i allmänmedicin med intresse för studierektorskap till mellersta Kalmar län; Oskarshamn, Högsby, Mönsterås och Blomstermåla. Uppdraget som studierektor är på 20 %. Övrig tid arbetar du som specialist i allmänmedicin på hälsocentral i Primärvårdsförvaltningen.

Studierektorn är en organisatorisk stödfunktion till ST – läkare, handledare och verksamhetschefer i Primärvården. Du har ett övergripande ansvar för ST- läkarnas utbildning och ansvarar för att ST läkarna har ett gott utbildningsklimat och får god handledning. Du utgör ett stöd vid upprättande av individuella utbildningsplaner för ST- läkarna samt ser till att ST-läkarna får tillgång till de utbildningar som anordnas. Du är delaktig som rådgivande vid rekrytering av ST-läkare i allmänmedicin, och du är engagerad i AT-frågor och AT-rekrytering, samt inom vår satsning på Allmänmedicin-AT.

I det spännande arbetet som specialist i allmänmedicin möter du patienter med behov av sjukvård i varierande grad. Målsättningen är att med kontinuitet och närhet skapa en tryggare, effektivare och säkrare vård för länets invånare, särskilt för äldre och sjuka med behov av samplanerad vård.

Du har möjlighet att jobba heltid eller deltid som specialist i allmänmedicin, utifrån vad som passar dig.

Vi söker

Vi söker dig som är intresserad av att jobba på en hälsocentral där vi ser människan i ett helhetsperspektiv och arbetar för att främja hälsan i alla möten. Du är specialist i allmänmedicin och har ett intresse för utbildning och studierektorskap. Arbetsgivaren kan vid behov anordna kompletterande utbildning för studierektorskapet.

Vi förväntar oss att du är trygg och stabil, kan ta initiativ och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Du har förmåga att arbeta självständigt och fungerar även bra i olika teamarbeten. Du kan prioritera och planera ditt arbete samt har en god kommunikationsförmåga.

Vår arbetsplats

Tjänsten som studierektor avser mellersta Kalmar län, dvs Oskarshamn, Högsby, Mönsterås och Blomstermåla. Uppdraget som studierektor är på 20 %. Studierektorsorganisationen i Primärvården består av totalt tre studierektorer, fördelade i länet. Det finns även ett samarbete med övriga studierektorer i Region Kalmar. Utöver studierektorskapet arbetar du på en av våra hälsocentraler i länet.

Välkommen med din ansökan!

Vi är en del av Primärvårdsförvaltningen, som erbjuder hälso- och sjukvård till hela Kalmar län. Vi finns både i större städer och på mindre orter. Med allmänmedicin som vår utgångspunkt ser vi människan i ett helhetsperspektiv och arbetar för att främja hälsa i alla möten.
Primärvårdsförvaltningen är en del av Region Kalmar län. Tillsammans är vi 7 000 medarbetare som jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2020/583

Placering/enhet:

Primärvårdsförvaltningen

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100 %

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning. Ett arvode utgår för studierektorskapet

Ansök senast:

2020-10-04

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Jennie Anderberg, HR konsult

0480-384 77
Upplysning om tjänsten

Bertil Isaksson, Studierektor

070-566 67 17
Upplysning om tjänsten

Maria Ernfridsson, Studierektor

070-610 54 78
Upplysning om tjänsten

Erik Stomrud, Läkarföreningen

0471-185 02

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 28 september 2020 Lämna synpunkter på innehållet