Steriltekniker till Sterilcentralen

Västerviks sjukhus

Vi erbjuder

Är du utbildad steriltekniker, noggrann, serviceinriktad och trivs med att jobba i team? Då är du den vi söker till vårt gäng på Sterilcentralen i Västervik!

Vi är en serviceenhet med uppdrag att sterilisera instrument och medicintekniska produkter till sjukhus, primärvård och tandvård. Som steriltekniker är man en avgörande länk i arbetet för att förhindra smittspridning och förebygga vårdrelaterade infektioner. Din roll är en förutsättning för att uppnå en god hygienisk standard och ökad patientsäkerhet i enlighet med våra mål. I dagsläget är vi åtta stycken anställda och du välkomnas till en sammansvetsad arbetsgrupp med trevlig arbetsmiljö och familjär atmosfär.

Du kommer att hantera och kvalitetssäkra instrument genom hela flödeskedjan. Rengöring, desinfektion, kontroll och underhåll av instrument samt sterilisering och lagerhållning är en del av det dagliga arbetet. Som medarbetare hos oss ansvarar man också för att verksamheten bedrivs i enlighet med uppställda mål och att den utvecklas i takt med vetenskap, regelverk och omgivningens krav.

Vi söker

Till denna tjänst söker vi dig som är utbildad steriltekniker. Har du tidigare yrkeserfarenhet ifrån sterilteknisk verksamhet ser vi detta som meriterande. Vi ser gärna att du är noggrann i ditt arbete och har en känsla för service med kund och patientsäkerhet i fokus. Som person är du säker och trygg i din profession och positiv i ditt förhållningssätt gentemot dina kollegor såväl som övriga samarbetspartners.

Vår arbetsplats

Steriltekniska enheten är en del av Anestesi- och intensivvårdskliniken. Vi servar sjukhusets operationsavdelning, vårdavdelningar och mottagningar samt hälsocentralerna i norra länet och ett flertal externa kunder. Vi har högt ställda kvalitetskrav och följer de normer och standarder som finns för vår verksamhet. 

Vi är en del av Västerviks sjukhus, som är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB. På sjukhuset jobbar 1 500 medarbetare, vars ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. De senaste åren har vi varit mellan etta och trea i listan över ”Sveriges bästa mellanstora sjukhus” och vi kommer alltid högt i AT-läkarnas ranking. Sjukhuset ligger nära Västerviks centrum och skärgård.
Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2020/213

Placering/enhet:

Västerviks sjukhus

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2020-04-19

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Nicklas Johansson, Avdelningschef

0490-869 70
Upplysning om tjänsten

Stefan Jansson, Avdelningschef

0490-862 42

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 20 april 2020 Lämna synpunkter på innehållet