ST-studierektor

Länssjukhuset i Kalmar

Vi erbjuder

Vi erbjuder en utvecklande roll som ST-studierektor på länssjukhuset där du är en stödfunktion till verksamhetschefer, handledare och ST-läkare samt bistår regionövergripande studierektor och klinikernas studierektorer. Studierektorn är länken mellan kliniker och ledningsstaben när det gäller ST-frågor.

Du ansvarar för att det finns utbildade handledare och internutbildning som är nödvändig för ST-utbildningen, avsatt tid för handledning samt följer upp ST-placeringar. Du verkar för en god utbildningsmiljö, deltar på studierektorskonferenser och länssjukhusets utbildningsråd samt följer den pedagogiska utvecklingen inom området.

Tjänsten är ett tidsbegränsat förordnade på 20 procent under 3 år med tillsvidaretjänst inom din grundprofession.

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad läkare. Du har erfarenhet eller intresse av arbete med utveckling- och utbildningsfrågor. Du är bra på att skapa relationer och att motivera, inspirera och att ge stöd. Du är drivande och tar initiativ i uppdraget. Du har förmågan att fånga verksamhetens behov för att kunna bidra till att möta framtidens krav och behov kopplat till läkarförsörjningen i Region Kalmar län. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vår arbetsplats Vi är en del av Länssjukhuset i Kalmar, där 2300 personer arbetar för att erbjuda god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Våra medarbetares ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger nära Kalmar centrum och Kalmarsund. Länssjukhuset i Kalmar är ett av Sveriges 20 länssjukhus och Region Kalmar läns största arbetsplats. Sjukhuset är tillräckligt stort för att ha de flesta specialiteter representerade samtidigt som det är tillräckligt litet för en bra och personlig kontakt över klinikgränserna. Tack vare engagerade och kunniga medarbetare har vi under lång tid visat upp goda nationella resultat – detta är vi stolta över! Vår arbetsmiljö kännetecknas av arbetsglädje, delaktighet, öppenhet och trygghet.
Vi är 7000 medarbetare i Region Kalmar län som ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Tillsammans arbetar vi för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Välkommen att bli en av oss!Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2022/463

Placering/enhet:

Länssjukhuset i Kalmar

Anställningsform:

Visstidsanställning längre än 6 månader

Anställningstid:

Tidsbegränsad

Sysselsättningsgrad:

Deltid 20%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2022-08-28
Upplysning om tjänsten

Annkristin Svensbergh, Sjukhuschef

0480-448210
Upplysning om tjänsten

Marina Oppenheimer, Studierektor

0490-87958

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30