ST-läkare

Psykiatriförvaltningen söker ST-läkare. Välkommen med din ansökan senast den 31 mars.

Vi erbjuder

Arbetsuppgifter

Psykiatriska kliniken i Kalmar söker nya ST-läkare (flera tjänster), då våra nuvarande börjar bli klara specialister. Vi jobbar i ett (H)älsolän med en tydlig vision om att göra varje dag lite bättre för våra patienter. Hos oss råder bokstavligen nybyggaranda då ett nytt psykiatrihus som bäst håller på att byggas. Vi söker dig som är intresserad av ST-tjänstgöring inom allmänpsykiatri.

Din utbildning planeras tillsammans med studierektor och huvudhandledare utifrån Socialstyrelsens målbeskrivning. Som ST-läkare hos oss får du en väl tillgodosedd studie- och handledningstid, generös tillgång till kurser och konferenser samt bred klinisk erfarenhet med gott kollegialt stöd.

För frågor om innehållet i ST-tjänsten, kontakta studierektor Åsa Tengö. För frågor gällande anställning, kontakta Tf Verksamhetschef/Chefsöverläkare Ulrika Rosenqvist. Du möter oss också på ST-konferensen i januari och på Svenska Psykiatrikongressen i mars.

Vi söker

Kvalifikationer

Psykiatri är en spännande medicinsk specialitet i stark utveckling. Vi söker dig som är legitimerad läkare med intresse för psykiatri. Vi ser gärna att du är en positiv person som har lätt för samarbete, både inom och mellan yrkesgrupperna.

Vår arbetsplats

Vi är samlade i en länsövergripande psykiatriförvaltning och vår verksamhet är uppdelad i sex basenheter. Vi är idag totalt ca 600 medarbetare.

Vi är en liten klinik med nära till allt och där du som ST-läkare snabbt blir en i gänget, både på kliniken och sjukhuset. Kliniken har tre vårdavdelningar med totalt 37 vårdplatser och tre allmänpsykiatriska öppenvårdsmottagningar. Utöver detta finns tre behandlingsenheter, som bland annat inrymmer ett DBT-team och en beroendeenhet. Vi har även en akutmottagning, vilken bemannar även BUP jourtid. Via vår akutmottagning erbjuder vi även konsultativa insatser mot övriga kliniker på sjukhuset. Vi arbetar kontinuerligt med att vidareutveckla vårt behandlingsutbud på kliniken. Vi arbetar i multiprofessionella team utifrån en helhetssyn på människan.

Tillsättning och intervjuer sker fortlöpande eftersom det rör sig om flera tjänster.

Hos oss arbetar 220 engagerade medarbetare som har lång erfarenhet av psykiatri och god kännedom om patienterna.

Läs mer om Region Kalmar län som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:

PF:2019:5

Placering/enhet:

Psykiatriförvaltningen

Antal platser:

3

Anställningsform:

Tillsvidareanställd

Anställningstid:

Tillsvidareanställd

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2019-03-31

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.

Upplysning om tjänsten

Ulrika Rosenqvist

Basenhetschef

0480-81475
Upplysning om tjänsten

Åsa Tengö

Studierektor

072-2058160

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0480-841 59

Kontorstid mån-fre kl. 08:00-17:00

Om du får problem med att bifoga filer och inte kan skicka in din ansökan, skicka ansökan till supportmailen. Ange tjänstens referensnummer och bifoga filerna.

Vanliga frågor