ST-läkare till Barn- och ungdomskliniken

Västerviks sjukhus

Vi erbjuder

Nu söker vi ST-läkare med önskan att bli subspecialist inom området barn- och ungdomsneurologi och habilitering till vårt team på Barn- och Ungdomskliniken, Västerviks sjukhus.

Som ST-läkare hos oss erbjuds du kontinuerlig, personlig handledning och ett individuellt anpassat schema för specialistutbildning. Din ST-tjänstgörings innehåll och omfattning planeras i samråd mellan dig, verksamhetschef och handledare i överensstämmelse med målbeskrivning utifrån Socialstyrelsens bestämmelser. Du har avsatt tid för att delta i de seminarier, kurser och konferenser som erbjuds och deltar även i klinikens utbildning.

Du blir en del av vårt engagerade multiprofessionella team som med hög skicklighet arbetar tillsammans för vår vision- "Fokus på barn är givet, de är det framtida livet". Ditt uppdrag som ST-läkare innebär varierande och givande arbetsuppgifter som innefattar åtaganden på avdelningar, mottagningar och vårdenheter inom kliniken, samt tjänstgöring vid andra verksamheter inom Regionen som krävs för subspecialiteten. Deltagande i jourverksamhet ingår.

 

Vi söker

Till denna tjänst söker dig som har specialistutbildning inom barn och ungdomsmedicin, samt dig som är under ST-tjänstgöring med samma inriktning.

Är du inte är färdig med grundspecialiteten barn- och ungdomsmedicin innebär tjänsten att du arbetar mot att uppnå målen för först grundspecialiteten och därtill subspecialiseringen i barn- och ungdomsneurologi och habilitering. Denna omfattar tjänstgöring i de verksamheter som krävs utifrån

Socialstyrelsens målbeskrivning för subspecialiteten. Det innebär tjänstgöring inom Regionklinikens barn- och ungdomsneurologi, neurofysiologi, vuxenneurologi samt habilitering och hjälpmedel. En förutsättning för att du ska trivas hos oss är att du har ett utpräglat intresse och känna ett stort engagemang för vårt verksamhetsområde där du värnar om att alltid ge god omvårdnad, gott bemötande och att hålla en hög kvalité i patientarbetet. Du har en professionell och samtidigt empatisk framtoning i varje unikt möte med din patient och dennes anhöriga, alltid med patientens perspektiv i centrum.

Vi genomför löpande urval och intervjuer. Välkommen med din ansökan!

Blir du aktuell för denna tjänst så krävs ett utdrag från polisregistret.

 

Vår arbetsplats

Barn-och ungdomskliniken tar emot barn i åldrarna 0-18 år. Kliniken är specialiserad på somatisk vård som omfattar medicinsk utredning, behandling och omvårdnad. Uppdraget omfattar hela bredden av barnmedicinska problem samt slutenvård inom kirurgi, ortopedi, hud, ögon och öron samt i vissa fall även barn- och ungdomspsykiatri.

Kliniken består av 2 öppenvårdsavdelningar och en vårdavdelning. Vårdavdelningen har 12 vårdplatser fördelat på 7 avdelningsplatser och 5 neonatalplatser. Här finns även dagsjukvård, barn-och ungdomsmottagning, lekterapi och sjukhusskola.

Vårt mål är att alltid ha en hög medicinsk kvalitet i kombination med ett gott omhändertagande.

Vi är en del av Västerviks sjukhus, som är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB. På sjukhuset jobbar 1 500 medarbetare, vars ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. De senaste åren har vi varit mellan etta och trea i listan över ”Sveriges bästa mellanstora sjukhus” och vi kommer alltid högt i AT-läkarnas ranking. Sjukhuset ligger nära Västerviks centrum och skärgård.
Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2020/761

Placering/enhet:

Västerviks sjukhus

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid Heltid

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2020-12-16

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Charlotte Ohlsén, Basenhetschef

0490-864 80

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 29 november 2020 Lämna synpunkter på innehållet