ST-läkare Smärtenheten

Västerviks sjukhus

Vi erbjuder

Smärtenheten på Västerviks sjukhus är en multiprofessionell öppenvårds-verksamhet med hela Region Kalmar län som ansvarsområde. Vi genomför bedömning, utredning, behandling och rehabilitering av patienter med långvarig, icke cancerrelaterad smärta.

En av våra överläkare börjar nu närma sig pensionen. För att skapa förutsättningar för kompetensöverföring och kontinuitet vill vi därför i god tid rekrytera dig som ska bli vår nya medarbetare.

På Smärtenheten utvecklar vi våra processer utifrån evidens och beprövad erfarenhet samt betydelsen av patientens delaktighet. Det är en lärande organisation som ständigt utvecklar och förbättrar de metoder som används i arbetet utifrån dagens kunskapsläge. Vi erbjuder goda möjligheter till utbildning inom området för våra uppdrag.

Arbetstiden är förlagd måndag till fredag, möjlighet till flextid finns.

Vi söker

Vi söker dig som vill vara med och utveckla vår verksamhet i länet och regionen. Då smärtlindring är en tilläggspecialitet ser vi helst att du redan är specialistläkare inom allmänmedicin, anestesiologi, ortopedi, rehab-medicin eller annan lämplig specialitet.

Som person är du trygg i dig själv och i din yrkesroll. Du är ansvarstagande och kan strukturera och prioritera ditt arbete. Du kan arbeta självständigt såväl som med andra och är en aktiv teammedlem. Du har god samarbetsförmåga, en positiv inställning och ett engagemang för det du arbetar med.

Vår arbetsplats

Smärtenheten är en gemensam resurs för hela Kalmar län samt regionalt center för Ehlers Danlos syndrom (EDS). Här arbetar läkare, sjuksköterskor, fysioterapeuter, arbetsterapeuter, kurator, psykolog, undersköterska och medicinska sekreterare. Arbetet är teambaserat och vi erbjuder kvalificerade bedömningar, behandlingar och multiprofessionell ACT-inriktad rehabilitering. Arbetsplatsen präglas av en positiv och engagerad anda och ett ständigt levande utvecklingsarbete.

  Vi är en del av Västerviks sjukhus, som är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB. På sjukhuset jobbar 1 500 medarbetare, vars ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. De senaste åren har vi varit mellan etta och trea i listan över ”Sveriges bästa mellanstora sjukhus” och vi kommer alltid högt i AT-läkarnas ranking. Sjukhuset ligger nära Västerviks centrum och skärgård.
Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Mångfald på arbetsplatsen:


Region Kalmar län jobbar för allas lika rättigheter och möjligheter, både som arbetsgivare och tjänsteleverantör. Vi vet att mångfald bland våra medarbetare är en styrka. Vi ber alla som söker arbete hos Regionen att fylla i ett mångfaldsformulär. Uppgifterna används för att följa upp hur väl vi lyckas i vårt mångfaldsarbete och i vilken utsträckning vårt arbetssätt uppmuntrar personer med olika bakgrund att söka jobb hos oss. Uppgifterna samlas in, lagras och bearbetas av Linnéuniversitetet, d.v.s. utanför Region Kalmar läns ansökningssystem. Uppgifterna är anonyma och kan inte kopplas till din jobbansökan och används inte i rekryteringen. Du kan välja att inte besvara frågorna eller att endast besvara en del av frågorna. Insamlandet av personuppgifterna sker i enlighet med den allmänna dataskyddsförordningen (GDPR).

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2021/525

Placering/enhet:

Västerviks sjukhus

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100 %

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2021-08-08
Upplysning om tjänsten

Christina Ohlzon, områdeschef

0490-862 73
Upplysning om tjänsten

Hani Hattar Överläkare

0490-863 11
Upplysning om tjänsten

Moa Ondensten, läkarförbundet

0490 87486

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30