ST-läkare, klinisk fysiologi

Diagnostiskt centrum söker ST-läkare, klinisk fysiologi. Välkommen med din ansökan senast den 14 april.

Vi erbjuder

Vi erbjuder en ST-tjänst i klinisk fysiologi. Vi har en väl utarbetad ST-planering med handledning, utbildningar och avsatt tid för studier. Kliniken är delaktig i läkarutbildningen i Kalmar vilket skapar möjligheter för dig som är undervisningsintresserad att bidra.
Kliniken är välbemannad med både specialistläkare och ST-läkare och vi bedriver en bred fysiologisk och nuklearmedicinsk verksamhet. Flertalet av våra läkare är disputerade och inom kliniken pågår en del forskning.

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad läkare och har intresse för klinisk fysiologi och gillar att arbeta målstyrt och inte tvekar att anta nya utmaningar. Som person är du lösningsorienterad och gillar att samarbeta.

Vår arbetsplats

Diagnostiskt centrum är en länsövergripande verksamhet med enheterna: Klinisk patologi, Fysiologisk klinik, Klinisk mikrobiologi med smittskydd och vårdhygien, Klinisk kemi och transfusionsmedicin samt Biobank- och vävnadscentrum. Vi är ca 250 medarbetare som årligen utför fler än 5 miljoner analyser, undersökningar och behandlingar. Vi fungerar som ett vetenskapligt kompetenscentrum och är aktiva inom flera forskningsområden. Vi har verksamhet på länets tre akutsjukhus. Nu pågår planering för att ta emot studenter från läkarutbildningen.

Fysiologiska kliniken ingår i Diagnostiskt Centrum. Kliniken ligger centralt på Länssjukhuset i Kalmar. Vår utrustning är modern och kliniken har unika verksamhetsanpassade och tidseffektiva system för administration och svarshantering. Kliniken har god tillgänglighet och arbetar aktivt med förbättringsarbete, kompetensutveckling och kvalitetsarbeten.

Rekrytering sker om erforderliga beslut fattas.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

HSF DC:2019:2

Placering/enhet:

Diagnostiskt centrum

Anställningsform:

Tillsvidareanställd

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning.

Ansök senast:

2019-04-14

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Edyta Johansson

Basenhetschef

0480-84304
Upplysning om tjänsten

Johan Karlsson

Facklig företrädare Läkarföreningen

0480-448828

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30