ST läkare i allmänmedicin

Region Kalmar

Vi erbjuder

Som ST-läkare inom Primärvårdsförvaltningen arbetar du tillsammans med andra yrkeskategorier runt patienten. Det kan vara allt från akuta fall till förebyggande vård och livsstilsfrågor. Vi värdesätter en god patientrelation grundad på kontinuitet. I ditt arbete har du goda möjligheter att konsultera arbetskamrater samt andra specialister för att patienten ska få en kvalificerad vård och när så behövs remittera vidare.

Vi anser att forskning och fortbildning är grundläggande för utvecklingen. Därför investerar vi tid och resurser i dig och erbjuder bland annat en ”Mitt-i-ST”, dvs en extern kompetensvärdering mitt under din ST-period. Vi har regelbundna ST-träffar samt kurser och seminarier. Du får hos oss en bred och individuellt planerad utbildning som följer riktlinjerna i specialitetens målbeskrivning. Tiden på hälsocentralen varvas med utbildning vid något av länets tre sjukhus i Västervik, Oskarshamn eller Kalmar.

Du får arbeta som ST-läkare i allmänmedicin inom en organisation som har bland de bästa resultaten i Sveriges primärvård, både i Öppna jämförelser och Nationella patientenkäten - tillsammans med duktiga och engagerade arbetskamrater. Vi har tagit en central roll i utvecklandet av nära vård och inspirerar andra med våra nytänkande arbetssätt.

Efter avslutad specialisttjänstgöring i allmänmedicin erbjuder vi dig ett fantastiskt kul och utvecklande jobb som specialist i allmänmedicin i Kalmar län!

Vi söker

För att vara aktuell för tjänsten ska du vara legitimerad läkare enligt Socialstyrelsen.

Vår arbetsplats

Just nu söker Primärvårdsförvaltningen specialister i Allmänmedicin till länets mellersta hälsocentraler, i kommunerna Oskarshamn, Högsby och Mönsterås. Kalmar län består av 500 mil kust med hela Smålandskusten och alla skärgårdsöar. Här finns också djupa skogar och öppna landskap. Du kanske tänker att du vill bo i en stad med rikt uteliv, mysiga pubar och krogar. Kanske vill du följa fotbollslaget i allsvenskan, bästa speedwayteamet eller hockeylaget. En kort bilresa bort hittar du Öland som lockar med sol och bad, segling och vindsurfing eller kanske golfbanan med första utslag över en vik i Kalmarsund. Vi är övertygade om att du hos oss kan hitta den rätta arbetsplatsen och platsen att leva och bo på för just dig.

Rekrytering, urval och intervjuer sker löpande, skicka in din ansökan idag!

Vi är en del av Primärvårdsförvaltningen, som erbjuder hälso- och sjukvård till hela Kalmar län. Vi finns både i större städer och på mindre orter. Med allmänmedicin som vår utgångspunkt ser vi människan i ett helhetsperspektiv och arbetar för att främja hälsa i alla möten.
Primärvårdsförvaltningen är en del av Region Kalmar län. Tillsammans är vi 7 000 medarbetare som jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2020/431

Placering/enhet:

Region Kalmar

Antal platser:

4

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100 %

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2020-08-31

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Jennie Anderberg, HR-Konsult

0480-384 77
Upplysning om tjänsten

Maryorie Mendoza Villarroel, Studierektor

0491-782 346
Upplysning om tjänsten

Emilia Karlsson, HR-Konsult

0480-840 98
Upplysning om tjänsten

Maria Svensson, Läkarföreningen

0499-489 32

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30