Specialisttandvården Västervik söker tandsköterska/ortodontiassistent

Folktandvården

Vi erbjuder

Vill du vara en del av en framgångsrik, värderingsstyrd organisation där utveckling är en självklarhet? Då kan vi erbjuda dig ett stimulerande och utmanande jobb på Folktandvården i Kalmar län. 

Till tandregleringen i Västervik söker vi en ortodontiassistent eller tandsköterska som vill utbilda sig till ortodontiassistent.

Som ny medarbetare hos oss deltar du i ett omfattande introduktionsprogram, vilket gör att du redan som nyanställd får en god inblick i verksamheten samt möjlighet att skapa nätverk med kollegor runt om i länet. Är du nyutexaminerad får du handledning för att på så sätt kunna växa in i din yrkesroll. Vi är samtidigt lyhörda för ny kunskap från dig och du har goda möjligheter att själv påverka arbetssättet och din utveckling.

Vi söker

Om du inte redan är utbildad ortodontiassistent söker vi dig som är tandsköterska med ambitioner att studera vidare. Folktandvården i Kalmar län står för utbildningen som genomförs på distans under två år. Den praktiska delen kommer i huvudsak att ske på tandregleringen i Västervik medan den teoretiska delen till största delen sker på utbildningsorten. Förkunskaper i engelska krävs då en del av kurslitteraturen är på engelska.

Vi sätter stort värde på ett positivt och öppet förhållningssätt och förmåga att samverka i team, likväl som med delegerat, självständigt arbete. Vi lägger även stor vikt vid flexibilitet och personlig lämplighet.

Vår arbetsplats

Tandregleringen Oskarshamn/Västervik består av två specialistkliniker med en gemensam klinikchef.  På kliniken i Västervik jobbar 6 medarbetare och i Oskarshamn jobbar 9 medarbetare. Kliniken präglas av lagarbete och framåtanda och här finns goda möjligheter till ett utvecklande arbete.

Vi tror på målstyrda kliniker med stor frihetsgrad ledda av kompetenta och engagerade chefer och medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare en bättre livskvalitet genom att skapa förutsättningar för god munhälsa.

 Folktandvården i Kalmar län består av allmäntandvård med kliniker spridda i hela länet och specialisttandvård i de tre kuststäderna Kalmar, Oskarshamn och Västervik. Här arbetar 400 medarbetare med ett tydligt fokus på hälsoinriktad tandvård utifrån en bred kompetensgrund. Vi tror på målstyrda kliniker med stor frihetsgrad ledda av kompetenta och engagerade chefer och medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att ge regionens invånare en bättre livskvalitet genom att skapa förutsättningar för god munhälsa.
Folktandvården är en del av Region Kalmar läns 7 000 medarbetare som alla jobbar tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Utöver tandvård ansvarar Region Kalmar län för hälso- och sjukvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2021/336

Placering/enhet:

Folktandvården

Antal platser:

2

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid Heltid

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2021-05-09
Upplysning om tjänsten

Aleksandar Zoric, verksamhetschef

0491-823 78
Upplysning om tjänsten

Joacim Rudman, HR-konsult

0480-844 26
Upplysning om tjänsten

Lilian Wittlock Andersson, Vision

0490-86031

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 10 maj 2021 Lämna synpunkter på innehållet