Specialisttandvården Västervik söker Assistenttandläkare till Pedodonti

Folktandvården

Vi erbjuder

Vill du vara en del av en framgångsrik, värderingsstyrd organisation där utveckling är en självklarhet? Då kan vi erbjuda dig ett stimulerande och utmanande jobb på Folktandvården i Kalmar län. Tillsammans arbetar vi för att ge regionens invånare en bättre livskvalitet genom att skapa förutsättningar för god munhälsa.

Till avdelningen för Pedodonti söker vi just nu assistenttandläkare.

Som ny medarbetare hos oss deltar du i ett omfattande introduktionsprogram, vilket gör att du redan som nyanställd får en god inblick i verksamheten samt möjlighet att skapa nätverk med kollegor runt om i länet. Vi är samtidigt lyhörda för ny kunskap från dig och du har goda möjligheter att själv påverka arbetssättet och din utveckling. Du kommer att samarbeta med erfarna tandsköterskor och våra specialisttandläkare inom pedodonti. Dessa kommer också att handleda dig.

Vi söker

Vi söker assistenttandläkare som är intresserad av att utvecklas inom området pedodonti. Som assistenttandläkare inom pedodonti kommer du att ha din grundplacering vid Specialisttandvården i Västervik. I tjänsten ingår också viss tjänstgöring inom allmäntandvården.

Du har minst några års erfarenhet inom allmäntandvård samt ett genuint intresse av att arbeta med barn med speciella behov. Lustgasutbildning och erfarenhet från enklare kirurgiska ingrepp är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet samt förmågan att se möjligheterna med vår verksamhet.

Tjänsten som assistenttandläkare kan i förlängningen leda till en uppdragsutbildning som ger dig möjlighet att bli specialisttandläkare inom pedodonti.

Vår arbetsplats

Specialisttandvården i Västervik är en klinik med avdelningar för, parodontologi, käkkirurgi, oral protetik, endodonti, pedodonti och orofacial medicin. På enheten arbetar ca 30 medarbetare med en gemensam klinikchef. Kliniken präglas av lagarbete och framåtanda och här finns goda möjligheter till ett utvecklande arbete.

På våra kliniker inom Folktandvården möter patienterna engagerade medarbetare som arbetar med ett tydligt fokus på hälsoinriktad tandvård utifrån en bred kompetensgrund. Vi jobbar dagligen i en stimulerande miljö med många intressanta och utmanande patientfall. Det gedigna vårdpanoramat gör att du snabbt utvecklas i din yrkesroll. Med 400 medarbetare erbjuder vi allmäntandvård på kliniker spridda i hela länet och specialisttandvård i de tre kuststäderna Kalmar, Oskarshamn och Västervik.

Folktandvården i Kalmar län består av allmäntandvård med kliniker spridda i hela länet och specialisttandvård i de tre kuststäderna Kalmar, Oskarshamn och Västervik. Här arbetar 400 medarbetare med ett tydligt fokus på hälsoinriktad tandvård utifrån en bred kompetensgrund. Vi tror på målstyrda kliniker med stor frihetsgrad ledda av kompetenta och engagerade chefer och medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att ge regionens invånare en bättre livskvalitet genom att skapa förutsättningar för god munhälsa.
Folktandvården är en del av Region Kalmar läns 7 000 medarbetare som alla jobbar tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Utöver tandvård ansvarar Region Kalmar län för hälso- och sjukvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2021/387

Placering/enhet:

Folktandvården

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2021-05-23
Upplysning om tjänsten

Jacob Lundmark, verksamhetschef

0490-873 23, jacob.lundmark@regionkalmar.se
Upplysning om tjänsten
Upplysning om tjänsten

Samuel Nilsson, Tjänstetandläkarna

0480-84660, samuel.f.nilsson@regionkalmar.se

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 12 maj 2021 Lämna synpunkter på innehållet