Specialistsjuksköterska inom kirurgisk vård, SPIK

Länssjukhuset i Kalmar

Vi erbjuder

Som SPIK har du en övergripande roll att stödja sjuksköterskorna i vårdlagen. Du har fokus på evidensbaserad omvårdnad och att rutiner följs och utvecklas. Du har en kompetensutbildande funktion för både våra nya och erfarna medarbetare.

Vi vill ta vara på dina kunskaper och ser fram emot att låta dig utveckla och använda din kompetens i en medicinskt avancerad omvårdnadsmiljö. I funktionen arbetar du måndag till fredag dagtid med helgtjänstgöring i vårdlaget. 

Vi söker

Dig som är legitimerad sjuksköterska och specialistutbildad inom kirurgi eller har annan specialistutbildning som är likvärdig. Du är intresserad av att driva och utveckla vården framåt. Du har förmåga att se helheten och tar hänsyn till det större perspektivet. Utifrån avvägningar och prioriteringar ser du till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut.

Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan!

Vår arbetsplats

Kirurgkliniken bedriver en bred verksamhet indelad på övre respektive nedre bukkirurgi, kärl, bröst, endokrin, urologisk kirurgi samt kirurgisk akutvård. Totalt arbetar drygt 200 medarbetare vid kliniken. Sedan några år tillbaka är Kirurgklinikerna i Kalmar och Oskarshamn en gemensam klinik. I Kalmar förläggs avancerad kirurgi, och i Oskarshamn bedrivs verksamhet som normalt inte förväntas kräva intensivvård.

 

Vi är en del av Länssjukhuset i Kalmar, där 2300 personer arbetar för att erbjuda god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Våra medarbetares ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger nära Kalmar centrum och Kalmarsund. Länssjukhuset i Kalmar är ett av Sveriges 20 länssjukhus och Region Kalmar läns största arbetsplats. Sjukhuset är tillräckligt stort för att ha de flesta specialiteter representerade samtidigt som det är tillräckligt litet för en bra och personlig kontakt över klinikgränserna. Tack vare engagerade och kunniga medarbetare har vi under lång tid visat upp goda nationella resultat – detta är vi stolta över! Vår arbetsmiljö kännetecknas av arbetsglädje, delaktighet, öppenhet och trygghet.
Vi är 7000 medarbetare i Region Kalmar län som ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Tillsammans arbetar vi för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Välkommen att bli en av oss!Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2022/507

Placering/enhet:

Länssjukhuset i Kalmar

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2022-07-03
Upplysning om tjänsten

Lena Ingvarsson

0480-448042
Upplysning om tjänsten

Annika, Nordström, Vårdförbundet

0480-81132

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 2 juli 2022 Lämna synpunkter på innehållet